Pretraži

,,PRENAPORNA JE“: Fox otkrio koju svoju pesmu bi voleo da nije snimio

Showbiz
0
Photo IDJTV

Za njega smo spremili izazov gde je na svaki pojam koju mu je postavljala naša voditeljka Danica morao da "baci" brzu rimu, a imali smo i malu caku. 

Ukoliko rima nije "zadovoljavajuća", usledilo bi škakljivo pitanje, na koje treper mora da odgovori. Jedno od tih pitanja je bilo i koja je njegova najlošija pesma koju je snimio do sada, a Branko se nije ustručavao da odgovori. 

– Moja najlošija i najbolja pesma je zapravo ,,Šurim bika". Ja nekada kada pustim tu pesmu, stvarno ne mogu da je slušam. Bude u fazonu, šta sam ovo radio i šta sam ovo snimao. I dan danas se pitam šta sam radio ja u ovoj pesmi. Jednostavno, prenaporna je i niije mi slušljiva. Sa druge strane, toliko uspeha mi je donela. Nisu u pitanju samo pregledi, bilo je nekih drugih momenata. Javio mi se jedan čovek iz mesare, otvara mesaru i hoće "Šurim bika" za reklamu i ja naravno kažem da može – otkrio je Fox

Novi IDJHOT Vlog možete pogledati u nastavku ili na našem IDJTV Youtube kanalu gde možete videti kako se Fox snašao u našem izazovu.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz