Pretraži

PREMINUO BIVŠI MUŽ EVE LONGORIJE: Poznati glumac pronađen u svom stanu, a ovo je uzrok iznenadne smrti

Showbiz
0
eva longorija tajler kristofer bivši muž eve longorije
Foto: Avalon / Avalon / Profimedia

Bivši muž Eve Longorije, Tajler Kristofer, iznenada je preminuo u 50. godini.

Zvezda najgledanijih sapunica „Dani naših života“ i „Opšta bolnica“ napustila nas je iznenada, a njegov PR Či Mui Lo potvrdio je tužne vesti.

– Ova vest je neverovatno šokantna i ja sam skrhan ovim gubitkom. On je bio nadaren glumac i, što je najvažnije, neverovatan prijatelj. Moje srce je uz njegove prijatelje i porodicu koja ga je puno volela – navodi se u saopštenju.

Vest o njegovoj smrti potvrdila je i supruga Kristoferovog bivšeg kolege Morisa Benara u objavi na Instagramu, napisavši da je pronađen u stanu u San Dijegu nakon srčanog udara.

tajler kristofer
Foto: Steven Bergman / AFF-USA.COM / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

– Tajler je bio slatka duša i divan prijatelj svima koji su ga poznavali. Bio zagovornik boljeg mentalnog zdravlja i otvoreno je govorio o svojoj borbi sa bipolarnom depresijom i alkoholom.

Tajler Kristofer iza sebe je ostavio sina Grejsuna i ćerku Bohimi, a imao je dva braka. Pre dve godine se razveo od reporterke Brijen Pedigo, a malo je poznato da je njegova prva supruga bila slavna glumica Eva Longorija, s kojom sa kojom je u braku bio od 2002. do 2004. godine.

 

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz