Pretraži

Preminula zvezda crtanog filma „Frozen“

Showbiz
0
Photo: Instagram/sayakakanda

Kanda je 18. decembra pronađena bez svesti i u lokvi krvi u hotelu u Saporu, u severnom Japanu, gde je boravila. Njeno telo nađeno je na 14. spratu, a mediji navode da je ona bila smeštena na 22. spratu.

Ona je prevezena u bolnicu, ali lekari nisu uspeli da spasu njen život, te su konstatovali smrt.

Policija istražuje slučaj mlade glumice, a slučaj trenutno tretiraju kao samoubistvo. Međutim, ne isključuju i druge mogućnosti koje su dovele do tragičnog događaja.

Kanda je poznata po svojoj ulozi princeze Ane u Diznijevom crtaću "Zaleđeno kraljevstvo" iz 2013, koji je sinhronizovala na japanski. Takođe, glumica se pojavila u filmu Dejvida Grinspena "Bean Kejk" iz 1999. godine, koji je nagrađen Zlatnom palmom na festivalu u Kanu.

Photo: Instagram/sayakakanda

Photo: Instagram/sayakakanda

Kako pišu mediji, ona se nije pojavila na predstavi "My fair lady" u pozorištu u Saporou u subotu, kada je trebalo da igra rolu Elize Dulitl. Međutim, bila je na probi u petak, kako kažu producenti.

Inače, ona je ćerka japanskog glumca Masaki Kande i pevačice Seiko Matsuda. Glumica se udala 2017. godine, a dve godine kasnije se razvela.

Njena agencija objavila je kratko saopštenje povodom njene iznenadne smrti.

  • Želimo da javimo svim fanovima i onima koji su podržavali Sajaku Kandu do sada. Kanda Sajaka (35 godina) je umrla iznenada 21:40, 18. decembra 2021. Žao nam je što donosimo takve vesti svim fanovima i poštovaocima. Još ne možemo da prihvatimo njenu smrt i pokušavamo da se izborimo sa tim. Trenutno istražujemo detaljno situaciju, ali ljubazno molimo medije da se uzdrže od intervjuisanja rođaka ili objavljivanja članaka na osnovu spekulacija – naveli su, a brojni fanovi oprostili su se od omiljene junakinje anima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz