Pretraži

PREKRETNICA ZA SVA POMIRENJA: Sani i Natalija Trik Fx o prinovi u familiji Đogani

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ natalijatrikfxofficial /luna_djo

Đoganijeva je na veoma nesvakidašnji način obavestila javnost o tome da će uskoro da postane majka, tako što je objavila video na svoj Youtube kanal, a o tome smo pisali OVDE



Povodom ovih vesti, oglasili su se gotovo svi članovi familije Đogani, čije intervjue možete naći na našem portalu, a pored Lunine majke i oca, oglasili su se i njeni stric i strina, članovi grupe Trik Fx. Oni su ekskluzivno za IDJTV progovorili šta misle o prinovi koja stiže u red Đoganijevih, ali i da li su se čuli sa budućom majkom ili dekom. 

  • Nismo se još čuli sa Lunom, čuli smo se sa dedom. Presrećan je, juče smo se dopisivali. Još je zbunjen. Ja kada sam mu čestitao, kaže mi ,,Jao, postaću deda". Totalno je sluđen. Ovo je baš lepa vest, drago nam je zbog nje stvarno. Mislim da će to biti prekretnica za sva pomirenja, ne bi bilo loše da se sve te stvari zaborave, pa da ide na bolje – izjavio je Sani, pa nam je otkrio na koji način su oni saznali da im je rođaka u blagoslovenom stanju.

  • Videli smo snimak, Nata mi je pustila. Vidim da je i Marko iznenađen. A i vreme je, posle toliko godina zajedničke veze i svega ostalog, baš je u pravi trenutak stigla vest. Oboje smo saglasni da će ovo baš lepo da utiče na njih.  Čekamo da se jave pa da proslavimo sa dedom negde. 

Iako se ne druže privatno sa Luninim izabranikom, par ne krije svoje oduševljenje budućim zetom, a kako su istakli Marko veoma dobro utiče na Lunu.

  • Marko odlično utiče na nju. Gledali smo i rijaliti, on baš zna da je smiri, poznaje je toliko dobro. Ali, promenila se i ona od kada je sa njim, vidim da je i ona promenila neke stvari kada su u pitanju društvene mreže, odnos sa ljudima. Počela je da brine o svom životu, prestala je da daje važnost drugima i njihovim komentarima. Tako da definitivno jako pozitivno njegovo prisustvo utiče na nju. Videli smo je pre petnaestak dana i zaista deluje mnogo zdravije.

S obzirom na to da su Đoganijeva i Miljković priželjkivali prinovu i o tome javno govorili već neko vreme, Sani ističe da iskreno veruje da će ovo biti događaj koji će pomiriti sve zavađene strane u njihovoj familiji.

  • Ovo je događaj koji  pomera sve granice, nadam se da će zbog ovoga što se sada dešava sve loše biti zaboravljeno, to je sada najbitnije, sve ostalo je sada nebitno. Šta je bilo, bilo je, idemo dalje – izjavio je on i dodao kojeg pola bi voleo da bude prinova. 

  • Ja generalno više volim devojčice, kao i Gagi. A uglavnom mi koji volimo devojčice dobijemo dečake – našalio se pevač. Samo neka je živo i zdravo, to je jedino bitno – završio je denser. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz