Pretraži

PREKO NOĆI OSVOJILA TRENDING: Ovo je Devitova bivša devojka (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ indodjija_/ devitoanonymo

Indođija je numeru izbacila sa svojim rođenim bratom Cojom, pod nazivom"Drugari" koja je za vrlo kratko vreme osvojila srca publike, a kako Coja tvrdi pesma je nastala u momentu kada su oboje patili za neuspelim ljubavima.

 




– Spot za pesmu 'Drugari' sa mojom rodjenom sestrom Indodjijom je drugi sa mog albuma 'Ghetto Prince'. Mislim da u ovoj pesmi može da se pronadje bukvalno svako ko je ikada u životu voleo ili patio za nekim. Pesma je nastala u momentu kada smo Indodjija i ja patili za neuspelim ljubavima i baš zato sam siguran u jačinu emocije koju smo izneli u njoj – rekao je on, te otkrio kakva je bila atmosfera na snimanju spota i šta ga trenutno muči.

–  Atmosfera je bila uzbudljiva, jer smo snimali u zgradi u samom centru grada gde smo palili rekvizite koje možete videti u spotu, a ujutru kada je čuvar došao na posao se uplašio i zvao mog menadžera da pita da li da zove policiju jer je pomislio da su bili neki sektaši i pravili rituale. Trenutno se nerviram jer nemamo jedan loš komentar i hejtere, a slušaoci u komentarima uveliko nagadjaju kome je posvećena Indođijina strofa.

Takođe nam  je otkrio svoje planove za album koji planira uskoro da izbaci, a najavio je i potpuni rebus kada je u pitanju novi spot  za numeru ,,BFF":

– U narednim nedeljama i mesecima će izaći još sigurno četiri spota sa albuma za koji sam pripremio ukupno 12 pesama. Sledeći spot je solo pesma 'BFF' i tu ću tek da zbunim slušaoce i gledaoce sa lokacijom iz snova na kojoj je snimljen spot.

Numeru možete poslušati u nastavku:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz