Pretraži

PREKIPELO JOJ: Britni Spirs zatražila od suda da ukloni očevo starateljstvo nad njom

Showbiz
0
BRITNI SPIRS
Photo: Instagram/britneyspears

Proteklih par meseci mediji su brujali o situaciji koju ima Britni Spirs sa svojim ocem. Pevačica je u utorak zatražila od suda da spreči oca da ponovo uspostavi široku kontrolu nad njenim životom i karijerom koju je imao u poslednjih 12 godina.



U dokumentima koje je podneo njen advokat koji je imenovao sud i koji retko javno emituju želje 38-godišnje pop superzvezde, ona je tražila da se njen otac ne vrati u ulogu njenog konzervatora, što mu je dalo moć nad njom i nad njenim važnim životnim odlukama od 2008. do 2019. godine, kada je privremeno odstupio, navodeći zdravstvene probleme.

  • Britni se snažno protivi tome da se Džejms vrati kao njen konzervator – navodi se u dokumentu. Džejms Spirs je zadržao zasebnu ulogu konzervatora nad finansijama svoje kćerke. Prvih 11 godina konzervatorijuma, bio je ko-konzervator s advokatom EndruomValetom, koji je podneo ostavku na tu funkciju početkom prošle godine.

To je nakratko ostavilo njenom ocu isključivu moć nad pevačicinim životom, novcem i karijerom, situacija za koju ona kaže da veoma želi da izbegne da se ponovi.

E-mail koji traži komentar advokata Džejmsa Spirsa nije odmah vraćen. Spirs kaže da želi da Jodi Montgomeri, koja je privremeno obavljala funkciju konzervatora, to učini trajno, ali kaže da to ne znači da se odriče prava da traži kraj celog aranžmana.

Dokumenti takođe otkrivaju da Britni ne planira da nastupa u skorije vreme. Poslednji put je uživo nastupila u oktobru 2018., a početkom 2019. otkazala je planiranu rezidenciju u Las Vegasu. Podnošenje je retko uzimalo u obzir vlastite želje Britni Spirs o starateljstvu, koje ima moć nad njom već deceniju. Gotovo nikada o tome nije javno govorila, a ročišta i dokumenti o ovom slučaju skriveni su u tajnosti, mada se prošle godine na njen zahtev obratila sudu, sugerišući da traži izmene.

U novinama, ona hvali starateljstvo i njen rad u celini, rekavši da ju je "spasila od kolapsa, eksploatacije od strane grabežljivih pojedinaca i finansijske propasti" i da ju je "omogućila da zadrži svoju poziciju zabavljača svetske klase." Dokument je podnesen dan pre statusnog saslušanja o konzervaciji, za koji se očekuje da će biti zatvoren za medije i javnost. Advokat pevačice rekao je da očekuje da će se njen otac agresivno boriti za marginalizaciju i rekao je da je ona sugerisala da zadrže advokata sa stručnim znanjem u složenim borbama za finansijske sudove.

Konzervacija, u nekim državama poznata i kao starateljstvo, dala je Džejmsu vlast nad odlukama karijere i većim delom njenog ličnog života, uključujući vezu sa njenim sinovima tinejdžerima. Britnin bivši suprug Kevin Federline ima starateljstvo nad dečacima, ali ona je često sa njima.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz