Pretraži

„PREKINULI SMO KONTAKT“: Braća Ardžik o nesuglasicama sa koleginicom, otkrili sa kim iz šoa nisu u dobrim odnosima (VIDEO)

News
0
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

David i Davor, sada kao dvojac, uspešno grade svoju karijeru, a za sebe imaju dve nove pesme i vredno rade na novim projektima.



Njih dvojica sada su se našla u najnovijem izdanju IDJQuiz-a i samo za naše kamere su otkrili sa kim nisu ostali u dobrim odnosima nakon takmičenja.

Na pitanje ko je osvojio deseto mesto, braća su odgovorila da je u pitanju Ljupka Arsovska, a potom su otkrili detalje njihovog odnosa.

Otpratila nas je sa Instagrama. Ne znam koga još nije otpratila iz prve sezone. To me ne zanima, to sam primetio čisto onako, mislim da mi je neko javio. Samo sam i ja nju sklonio, nismo u nekim okej odnosima – rekao je David, a njegov brat Davor se nadovezao.

Nakon što se završio IDJShow generalno sa njom se nisam ni čuo previše, nekoliko puta smo se čuli. Ne mogu ni da kažem da smo u lošim odnosima, jednostavno smo prekinuli kontakt. Ona je u lošim odnosima sa nama, mi joj svakako želimo uspeh u karijeri.

Šta su to još braća Ardžik otkrila o njihovom ljubavnom životu, kao i daljim planovima za karijeru, ali i odnosu sa Darkom Dimitrovim, pogledajte u novom izdanju IDJQuiz-a.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News