Pretraži

PREDSTAVLJAMO VAM BASHU! Evo ko je mlada muzička zvezda koja je osvojila mreže

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Sa Bashom, mladom muzičkom zvezdom koja ima samo petnaest godina, smo razgovarali o popularnosti koju ej stekao na ovoj društvenoj mreži, ali i kojim putem bi on voleo da ide njegova muzička karijera. 

Takođe, on nam je otkrio i kako su njegove pesme postale popularne na ovoj društvenoj mreži. 

– Napravio sam pesmu ,,2505", izbacio sam je i drugarima je bila super. Moja drugarica Tara, koja je tiktokerka, je postavila ovo kao sound na tiktok, iako ja nisam hteo da imam ništa sa tim, to mi je bilo jako bezveze. A ona je meni u inat postavi sound na tiktok i prošlo je kako je prošlo. Sada ima nekih 5000 videa na tome. 

S obzirom na to da je veoma mlad, zanimalo nas je kako i kada je počeo da se bavi  muzikom. 

Počeo sam baš kao mali, muzika mi je u porodici, mama i tata su se upoznali tako što su pevali zajedno. Sa autorskim pesmama sam krenuo 2019. – rekao je on, i istakao da pesme nije snimao u studiju, već sam, kod kuće. 

S obzirom na to da je nov na sceni, otkrio nam je koji izvođači su ga zapazili i pohvalili. 

Z++, to je bilo još letos, snimio se n moju prvu pesmu i pevao je na storiju. To mi je bilo baš vau. Sinoć sam imao prijatnu interakciju i sa Vojažom. Iskočio mi je samo odjednom i napisao ,,Kidaš", na šta sam uzvratio komplimentima, pa smo se nastavljali. 

A šta je ovaj mladi izvođač rekao kada je u pitanju građenje karijere i da li će se posvetiti tome u budućnosti, poslušajte u novom izdanju IDJHOT-a! 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz