Pretraži

,,PRE 7 GODINA SAM UHAPŠEN, NE PONOSIM SE TIME“: Džastin Biber se prisetio svoje prošlosti

Showbiz
0
Photo: Instagram/justinbieber

Džastin Biber se prema navodima medija tada opirao hapšenju, ali je na kraju priznao krivicu. Nakon nekog vremena je donirao 50.000 dolara u humanitarne svrhe.Pre sedam godina danas sam uhapšen, nije moj najlepši trenutak. Ne ponosim se time gde sam bio u životu. Bio sam povređen, nesrećan, zbunjen, ljut, obmanjen, neshvaćen i ljut na Boga… Takođe sam nosio previše kože za nekoga u Majamiju. Sve ovo da bih rekao da me Bog odveo na dalek put. Od tada do sada nešto shvatam… Bog mi je tada bio blizak kao i sada. Moje ohrabrenje vam je da neka vaša prošlost bude podsetnik na to koliko vas je Bog daleko odveo. Ne dozvolite da sram uništi vaše „danas“, neka Isusov oproštaj preuzme i gledajte kako vaš život cveta u svemu onome što je za vas Bog zamislio. Volim vas ljudi celim mojim srcem – napisao je pevač na Instagramu uz fotografiju svog hapšenja iz 2014. godine.

Podsetimo, Džastin je ranije imao poroke, drogu i alkohol, koji su ga odveli na pogrešan put, a osim toga bile su mi bitne materijalne stvari. Međutim, nakon nekog vremena on je shvatio da je pogrešio, pa je odlučio da postane bolja osoba.

  • Zaista želim zdrave odnose. Želim da budem motivisan istinom i ljubavlju. Želim da budem svestan svojih mana i grešaka i da učim iz njih. Želim da idem putem koji je Bog isplanirao za mene, a ne da pokušavam da radim po svom. Želim da se odreknem svojih sebičnih svakodnevnih želja kako bih mogao da budem dobar muž i otac u budućnosti. Zahvalan sam što mogu da hodam sa Isusom, jer on vodi put – zaključio je slavni pevač na Instagramu ranije.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz