Pretraži

„PRAVILA SAM GREŠKE, ALI NIKADA IZ ZLE NAMERE“: Anabela o odnosu sa Lunom i Markom

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/anabelci

Naime, kako kaže pevačica, ćerka Luna i Marka, mala Mia, u porodicu je unela posebnu energiju.



  • Unuka mi je donela posebnu energiju, potpuno novu ljubav. Baš sam ispunjena maksimalno. Mislim da se nikada emotivnije nisam osećala nego u ovom periodu, otkako je ona deo naših života – navela je ona.

Anabela je potom priznala da je u prošlosti napravila određene greške, posebno kada je u pitanju Luna.

  • Luna je sada stvarno srećna. Ja nikada nisam radila ništa iz zle namere, već samo iz ljubavi i želje da bude srećna. Naravno da svaki roditelj greši. Svi smo mi ljudi od krvi i mesa, nismo roboti. Radimo onako kako najbolje znamo i umemo. Sigurno da sam grešila i da sam izvukla pouku iz svojih grešaka i to mi je najdraže od svega. Izvukla sam dobru lekciju. To sam sigurna danas kada sam srećna, kada se dobro osećam, prosto zračim tako, to je znak da sam sve svarila i postavila na svoje mesto – objasnila je ona.
Photo: Instagram/anabelci

Photo: Instagram/anabelci

 

Poznato je da pevačica na početku Luninog i Markovog zabavljanja tu vezu nije podržavala, a, prema njenim rečima, taj stav je imala iz najbolje namere.

  • Vrlo sam kratko imala to mišljenje. Meni je drago da su oni srećni, zaslužili su to. Oni znaju koliko im dobro želim i koliko ih podržavam u svemu. Ljubav je tu presudna, sva ta silna ljubav koju imam prema unuci i mojoj devojčici. Nikada nisam radila ništa iz mržnje ni prema kome, već samo iz prevelike ljubavi. Iako sam pogrešno radila, nisam imala zlu nameru – napomenula je Atijaseva, koja je dodala da priželjkuje još jedno unuče.

  • Lunu ne pritiskam da požuri, jer sve će to doći u svoje vreme. Svako treba da oseti kada je pravo vreme da se ostvari. Ja toliko volim bekicu (Miu) da ne znam da li mogu da tako volim još nekog. Previše je volim. Srce me boli kad pomislim da bih morala da se posvetim nekom drugom, ne bih volela da nam niko oduzme ovo sada – zaključila je Anabela u intevjuu za 24sedam.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz