Pretraži

„PRAVI MUŠKARCI NE UDARAJU NA SVOJU PORODICU“: Karleuša žestoko odbrusila Dušku

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ karleusastar

Naime, Jelena je je nedavno u jednoj izjavi rekla da je Tošić slobodan da u svakom momentu podnese zahtev i razvede se od nje, a sada se ponovo odglasila na društvenim mrežama:



–  Tačno je da sam izjavila da život mog muža nema smisla bez mene. Nikada nisam izjavila da mom mužu ne dam razvod. Moj muž je slobodan da u svakom momentu podnese zahtev za za razvod braka. On to, bar do sada, nije uradio i niko mu ne brani. Najmanje ja. Duško i ja živimo zajedno sa decom u istoj kući – napisala je ona i dodala:

– Pravi muškarci ne udaraju na svoju porodicu i petljaju javnost i tabloide u rešavanje svojih privatnih problema. Pravi muškarci štite svoju ženu od neprijatelja ​​​. Na prošli Božić sam zvala policiju, ovaj put sam primorana na ovakvo obraćanje. J…m ti moj Božić i moj život – napisala je između ostalog pevačica.

Podsećamo, Karleuša je početkom 2022. godine prijavila supruga za nasilje, nakon čega je njihv odnos postao jedna od glavnih tema u medijama. Takođe, nedavno je ispričala da njih dvoje nisu podneli papire za razvod braka, ali i da je želela da "nauči Duška pameti".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz