Pretraži

„PRAVI ME PSIHOPATOM, ŽELI DA ME IZBACE“: Sha izneo brutalne tvrdnje o Tari

Showbiz
0
Photo: Instagram/tarasimov

Sha je u rijalitiju imao prilike da popriča sa Drvetom mudrosti, što je iskoristio da otkrije šta ga muči.

  • Drvo ja se odvratno osećam, ne znam šta da kažem. Muče me laži, muči me da me neko pravi ludakom, psihopatom – započeo je reper i nastavio u istom stilu aludirajući na Taru.
Photo: Instagram/tarasimov

Photo: Instagram/tarasimov

 

–  Ona toliko manipuliše, odvratna je prema meni, ona je takav lažov, a ja sam bio predobar prema njoj. Nju je pogodilo to što sam ja najposvećeniji, ona je mene kanalila jer ne može da podnese. Ona radi jedno, drugo priča. Želi da me diskvalifikuje, ali ja ne mogu da je gledam, da je komentarišem. Pravi od mene najluđeg, a ja sve imam u mom telefonu. Imam dokaze da dokažem da je lažov, a koštala me je svega – govorio je reper.

Prema njegovim rečima, on joj nije ništa loše uradio i ne može da shvati zašto se Tara tako ponaša prema njemu.



  • Tražim odgovor na pitanje što je takva, a ne mogu da odgonetnem. Ja ništa loše nisam uradio njoj, a jedina osoba koja joj se našla za sve, bio sam ja. Ja sam se trudio da budem dobar prema njoj. Meni nije jasno što ona radi neke stvari, govori kako ja pominjem Mateju, a on je sjajan momak, mogu samo da ga hvalim, oduševljen sam njegovim ponašanjem, a ona hoće da me ponizi, hoće da se posvađam sa njim. Ne ostaje mi se ovde, ne mogu da je gledam, a onda će ona da napravi neku facu i meni će biti žao i opet ponovo. Ja sam njena istina – govorio je Ša.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz