Pretraži

Prava trendseterka: Luna Đogani se pohvalila ćerkinim modnim stilom, pa pokazala komad koji je devojčica ponela po PRVI PUT (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna influenserka i mlada mama Luna Đogani ponosno je pokazala ćerkicu Miju na društvenim mrežama i otkrila kojem poklonu se devojčica obradovala.

Poznato je da je Luna posvećena majka dve devojčice, Mije i Lane, te da se trudi da mezimicama ispuni svaku želju. S obzirom na to da influenserka i njen suprug Marko Miljković rade od kuće, bave se influensingom, kao i snimanjem i uređivanjem klipova za njihov Jutjub kanala, oni su gotovo konstantno uz svoje dve ćerkice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

Početkom oktobra prošle godine, na svet je došla njihova druga ćerka Lana, što je skrenulo pažnju sa dotadašnje jedinice Mije, o čemu je i Luna nedavno progovorila, te otkrila da ponekad zaboravi da je i starija ćerka još uvek mala beba kojoj je potrebna nežnost i pažnja.

Ipak, Đoganijeva je više puta isticala koliko je Mija posvećena starija sestra, kao i da joj predstavlja veliku pomoć oko novopridošle bebe.

Na Luninim društvenim mrežama često imamo priliku da vidimo koliko njena ćerkica uživa u svom detinjstvu i kako polako postaje izrasta u pravu devojčicu. Tako je ona sada podelila prvi par obuće na štiklu koje je malena Mia dobila.

„Dobila je svoje prve štiklice“, napisala je ponosna mama uz snimak devojčice koja hoda po stanu i vozi mali auto.

luna đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Ovaj snimak nasmejao je i oduševio sve, nakon čega su influenserkini pratioci počeli da upoređuju devojčicu sa svojom mamom. Podsetimo, još na samom početku svoje karijere, Luna je započela modni blog u kom je savetovala devojke kako da se obuku, a čini se da i malena Mia postaje prava trendseterka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz