Pretraži

,,PRAVA MUZIKA ŽIVI“: Marija Mikić oduševila emotivnom numerom sa kojom će nastupiti na Beoviziji (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Marija je ostala dosledna svom muzičkom stilu i pripremila je emotivnu baladu, za koju je ranije rekla da je to zvuk Beovizije i da baš sa njom želi da ode na muzičko takmičenje.

Mikićeva, koja je prepoznatljiva po svom raskošnom vokalu, nije krila sreću zbog objavljivanja njene numere, te je iskoristila priliku da se zahvali svim svojim saradnicama, prijateljima i porodici na podršci i uloženom trudu.



– Ljubav me inspiriše! Konačno mogu da je podelim sa svima, sa vama i sa celim svetom! Možete je poslušati na Youtube kanalu RTS-a. Pesma na koju sam najponosnija ikada. Pesma u kojoj sam pokazala sve svoje najbolje. Pesma koja je dostojna takmičenja. Pesma koju ćete prepoznati. Znam to! Prava muzika živi. Hvala Milošu Vuksanoviću na ovakvoj kompoziciji, hvala što je u mojim rukama. Hvala Dušanu Alagiću što si je "spakovao" onako kako samo ti znaš! Hvala gospodinu Miladinu koji nestvarne reči prenosi na papir. Hvala RTS-u što sam deo ovog takmičenja. Hvala mojoj porodici i prijateljima za nesebičnu podršku i vetar u leđa!

Pevačica je takođe odala veliko priznanje IDJVideos-u i IDJTV-u.

Hvala najboljoj produkciji na svetu IDJVideos, IDJTV, Andreju Iliću i Đorđu Trboviću. I hvala dva najposebnija bića zbog kojih letim Jovanu Pantiću i Marti Mikić – istakla je ona i dodala:

– Jedva čekam da vam se 3. marta predstavim uživo sa ovom pesmom i pokažem šta znam. Želim vam da vas ljubav zauvek inspiriše!

Poslušajte Marijinu pesmu ,,Ljubav me inspiriše":

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz