Pretraži

PRAVA DOMAĆICA: Luna Đogani pokazala svoju veštinu, pa oduševila sve izgledom u MINI HALJINI (FOTO)

Showbiz
0
luna đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Influenserka Luna Đogani potpuno se okrenula porodičnom životu!

Nakon što se nedavno po drugi put porodila i na svet donela ćerkicu Lanu, Lunina aktivnost na društvenim mrežama je u potpunosti posvećena majčinstvu, a mnogi komentarišu koliko je mlada mama u poslednjih nekoliko godina zaista preokrenula svoj način života.

Nedavno su Luna i njen suprug, Marko Miljković proslavili porodičnu slavu u svom domu na Bežanijskoj kosi i tom prilikom je influenserka otkrila da je učestvovala u spremanju slavske trpeze, kao i da joj je glavni pomoćnik bila ćerkica Mia.

Čini se da Luna nastavlja da radi na svojim kulinarskim veštinama, a ovoga puta se oprobala u pravljenju italijanskih specijaliteta, te je svojim pratiocima na društvenim mrežama pokazala kako sprema, kako je ona to nazvala, „novogodišnju pastu“.

luna đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Pored posvećenosti porodičnom životu, mlada mama nije zapostavila ni sebe, pa je oduševila pratioce vitkom figurom koju je uspela da povrati samo dva meseca nakon porođaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

Luna Đogani je u poslednjih par dana gostovala u nekoliko emisija, a svoje modne kombinacije je objavila na Instagramu. Njeni pratioci su imali priliku da je vide u dve mini haljine, što je izazvalo pregršt komentara na račun njenog izgleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz