Pretraži

Poznatog repera fanovi optužili da ih je pretukao, gađao stolicama i gazio: Šokantne tvrdnje fanova razbesnele javnost

Showbiz
0
Photo: Instagram/chrisbrownofficial

Popularnog repera Krisa Brauna četiri fana su optužila da ih je nakon koncerta pozvao u bekstejdž gde ih je tukao, šutao i gađao stolicama, zbog čega su morali da ih hospitalizuju.

Poznati reper Kris Braun optužen je da je pretukao četvoricu fanova nakon koncerta koji je održan u Fort Vortu. Naime, kako oni tvrde reper koji je i od ranije poznat po nasilnom ponašanju, ih je „brutalno i teško pretukao“. Oni sada od Krisa i kompanije Live Nation, koja je bila zadužena za njihovu bezbednost za odštetu traže čak 50 miliona američkih dolara.

Naime, kako prenose strani mediji tužbu su juče podneli Lari Parker, Džezef Luis, Čarls Baš i Da Markus Pavel. Oni su naveli da je Kris na njih bacao stolice, a onda su ih ostali udarali i gazili. Tvrde kako su bili pozvani u bekstejdž tokom nastupa u Dikis Areni, gde je Braun nastupao u okviru turneje „11:11“.

Naime, kako oni navode, pre nego što su napustili bekstejdž jedan od reperovih saradnika je rekao pevaču da su on i Čarls bili u svađi.

 

@realestrap_ This song is such a vibe 🔥 | What’s your favourite Chris Brown song? 🎯 – Song: Chris Brown – Angel Numbers / Ten Toes – #chrisbrown #chrisbrownofficial #chrisbrownfans #chrisbrownfans #chrisbrownworld #chrisbrownedits #chrisbrownconcert #chrisbrownbreezy ♬ Angel Numbers / Ten Toes – Chris Brown

„Oh, da, bili smo. Ja ne zaboravljam“, navodno mu je rekao Braun, a onda ga je i napao. U tužbi su naveli i da su Larija Parkera saterali u ćošak i tu ga tukli 10 minuta.

„Svi tuženi su na lečenju i biće potrebno i dalje lečenje u budućnosti“, piše u tužbi.

Podsetimo se, pre petnaest godina reper je optužen da je pretukao svoju devojku i poznatu pevačicu Rijanu. Naime, 8. februara 2009. godine on je fizički nasrnuo na nju, a ona je zadobila takve povrede lica i tela da je morala da bude hospitalizovana.

Stravične fotografije obišle su svet, a Braun nije imao druge osim da se preda policijskoj upravi Los Anđelesa. Na suđenju u junu iste godine je priznao krivicu za krivično delo i dobio pet godina uslovne kazne, uz savetovanje o nasilju u porodici, što mu je potom i potvrđeno u avgustu.

Braunu je naloženo da pohađa jednogodišnje savetovalište i da se bavi društveno korisnim radom još šest meseci, a uz to je pevač dobio petogodišnju zabranu prilaska Rijani na manje od 45 metara, odnosno na devet metara na javnim događajima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz