Pretraži

Poznati reper optužen da je zlostavljao devojku? (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: YouTube/HAZZE

Na društvenoj mreži Tviter, srpska političarka Nina Stojaković podelila je šta se navodno dogodilo njenoj rođenoj sestri Lidiji, tvrdeći da je trpela nasilje od strane doskorašnjeg dečka Uroša Radivojevića, poznatijeg kao reper Numero.

– Moju rođenu sestru Lidiju, koja godinama pati od depresije, je godinu i po dana u kontinuitetu tukao momak s kojim je živela. To smo saznali pre mesec i po dana kada je skupila hrabrost da ga ostavi i vrati se kod naših roditelja nakon sto je pokušala da se ubije. Jutros je bila u policiji u Milana Rakića gde joj je rečeno da ne mogu da urade ništa, jer nema izveštaj lekara iako ima nekoliko svedoka, među kojima svog psihoterapeuta koji ju je video u modricama i kome je prvom sve priznala – započela je Nina.

A onda je istakla i koliko je besna zbog celokupne situacije.

– Nakon što ju je doveo do takvog stanja da je završila na psihičkom lečenju zbog kog je ležala u bolnici nedeljama, neki novi terapeuti su videli ujede, modrice, pocepane usne.. zašto nisu zvali policiju – ne znam. Besna sam i na komšije koji su nocima slušali da se u stanu pored dešava brutalno nasilje i nisu pozvali policiju već se žalili gazdarici stana na buku?! Besna sam na sistem koji ne pruža nikakvu zaštitu zenama koje muževi i momci mlate. Pa makar prijavile mesec dana kasnije – dodala je ona.

Međutim, reper Numero se još uvek povodom ove teme nije oglašavao u javnosti, a naša redakcija pokušava da dođe i do druge strane priče, kako bismo utvrdili da li su tvrdnje političarke istinite.

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz