Pretraži

OD BESKUĆNIKA DO SVETSKIH ZVEZDA: Ovih 6 slavnih ličnosti pre planetarnog uspeha živeli su bez krova nad glavom

Showbiz
0
dženifer lopez ben aflek uspeh
Foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ogromne vile, jahte, avioni, skupi automobili, planetarni uspeh – sve su to asocijacije koje često povezujemo sa imenima poznatih ličnosti.

Za slavne ličnosti uglavnom se vezuju velike količine novca, ali pored toga ne smemo zaboraviti ni trud koji su uložili da bi došli do tog novca.

Iako danas uživaju u luksuzu i imaju milione, mnogi od njih u prošlosti su se borili za egzistenciju, a neki od njih bili su čak i beskućnici, sve dok se svojim trudom nisu izborili i postigli velike uspehe.

1. Silvester Stalone

Slavnog glumca Silvestera Stalonea najviše pamtimo po ulozi Rokija u istoimenom filmu od koga je svakako zaradio velike svote novca. On danas uživa u svom bogatstvu, ali ono što većina ne zna za poznatog glumca jeste da je on jedno vreme živeo na ulicama Njujorka, nakon što je bio izbačen iz stana zbog neplaćanja računa. Kako bi zaradio nešto novca on je bio prinuđen da snimi film za odrasle. Zarađeni novac je iskoristio tako što je išao na audicije, pa mu se sreća osmehnula da postane jedan od najpopularnijih glumaca.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone)

2. Hale Beri

Još jedna poznata glumica i dobitnica Osakara Hale Beri je svojevremeno imala novčanih problema. Ona je u mladosti boravila u skloništu za beskućnike. Na ovo je bila prinuđena kada je otišla od kuće kako bi posatala slavna. Nakon nekoliko meseci u Čikagu pozvala je majku i zatražila joj novčanu pomoć, međutim umesto pomoći dobila je odgovor da se sama snađe ili da se vrati kući. Glumica je jednom prilikom rekla da je zbog ovog toga vrlo zahvalna majci, jer ju je ovaj postupak naterao da se pokrene i izbori.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

3. Dženifer Lopez

Danas jedna od najbogatijoh žena, slavna Dženifer Lopez rođena je u Bronksu i u mlađim danima nije imala novca. Njena majka je imla veliku želju da joj ćerka ode na koledž, međutim Dženifer je oduvek želela da posatne glumica. Zbog te odluke godinama nije pričala sa majkom, otišla je od kuće i bila primorana da spava u plesnom studiju. Samo nekoliko meseci kasnije dobila je prvi plasni angažman u Evropi. Kada se vratila u SAD pobedila je na nacionalnom plesnom takmićenju za spot u seriji „In Living Color“.

dženifer lopez, beskućnici
Foto: Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia

4. Danijel Krejg

Glumac najpoznatiji po ulozi u popularnom filmu „Džejms Bond“ pre nego što je postao glumac radio je kao konobar, a povremeno nije imao ni gde da spava. S vremena na vreme njegov krevet je bila klupa u parku.

 

5. Hilari Svonk

Hliari Svonk, poznata glumica danas je „teška“ milione. Ona je iz Nebraske, a kada se sa majkom preselila u Los Anđeles noći je provodila u automobilu pošto nije imala krov nad glavom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)

6. Džim Keri

Poznati glumac se sa porodicom preselio u kombi za kampovanje nakon što je njegov otac izgubio posao. Živeli su na parkinzima širom Kanade. Kada je Džim imao šesnaet godina napustio je školu i odlučio da počne da zarađuje kako bi pomogao porodici. Počeo je u malim klubovima komedije, a kasnije mu je upravo to pomoglo da postane tako dobar glumac.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jim Carrey (@jimcarrey__)

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz