Pretraži

Poznati Holivudski parovi koje ne zanima razlika u godinama

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ The Hollywood Fix/ Beyonce

Da prava ljubav godine ne broji jasno potvrđuju i holivudski poznati parovi., a za vas smo izdvojili  neke od njih.

  • Muzički par Jay Z i Bijonse su otpočeli romansu 2008.godine. S obzirom na to da je muzičar pedeset godina star, a pevačica trideset i osam, to čini dvanaest godina razlike između ovog dua. 

  • Model Kamila Morone je skoro proslavila dvadeset i treći rođendan na jahti sa svojim dečkom Leonardom Dikapriom. Pošto glumac ima četrdeset i pet godina, razlika između para je više od dvadeset godina, tačnije dvadeset i dve. 



  • Venčani glumci Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas dele svoj datum rođenja, ali sa dvadeset i pet godina razlike. Katarian ima pedeset godina, dok njen supružnik ima sedamdeset i pet. 

  • Glumica Prijanka Čopra ima trideset i osam godina a udata je za dvadesetsedmogodišnjeg Nika Džonasa od 2018. Menju njima je jedanaest godina razlike. 

  • Harison Ford, koji ima sedamdeset i osam godina i glumica Kalista Flokrhart, koja broji pedeset i pet godina su u braku od 2010., ali očigledno im ne smeta razlika od dvadeset i sedam godina. 

  • Još jedan glumački par su Brus Vilis (65) i Ema Vilis (42). Između njih dvoje je razlika dvadeset i tri godine, ali se čini da im ta razlika ne smeta, s obzirom na to da su u braku od 2009. 

  • Nekadašnji najpoželjniji neženja, Džordž Kluni je u braku već šest godina sa suprugom Amal. Glumac je star pedeset devet godina, dok je negova žena stara četrdeset i dve godine, a uprkos razlici od sedamnaest godina, par uživa u romansi kao i prvog dana. 

  • Za mnoge omiljeni par Holivuda, Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds su u braku od 2012. godine, a razlika od jedanaest godina je samo brojka, s obzirom na to da je lepša polovina ovog glumačkog i emotivnog para stara trideset i dve godine, dok je Rajan napunio i četrdeset tri godine. 



Još holivudskih parova koji su poznati po razlici u godinama možete naći na linku OVDE

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz