Pretraži

Poznati hirurg dao oštar sud o izgledu Dženifer Aniston: „Ako biste joj pokrili gornji deo lica izgledala bi kao Dejvid Bekam“

Showbiz
0
Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Uprkos višegodišnjim spekulacijama glumice Dženifer Aniston da nikada nije bila podvrgnuta plastičnim operacijama, poznati hirurg tvrdi drugačije.

Dženifer Aniston već više od dve decenije važi za jednu od omiljenih holivudksih glumica koja očarava svojim glumačkim talentom. Osim njenog talenta, veliku pažnju privlači i njen izgled, a zvezda serije „Prijatelji“ se oduvek zalaže za prirodan izgled i zdrav način života. U 55. godini ona izgleda isto kao što je izgledala i pre 15 godina, pa se svi pitaju kako joj to polazi za rukom.

Ona je već godinama poriče glasine o estestkim operacijama, a samo je jednom priznala kako je pre više od 15 godina imala operaciju nosa:

„To je najbolja stvar koju sam ikada uradila. Što se tiče ostalih glasina, koliko god doadno zvučalo, sve je na meni i dalje moje. Stvarno sve. Vrlo sam zadovoljna sa onim što mi je Bog dao“, rekla je ona 2007. godine, a sada je poznati plastični hirurg dao drugačiji sud.

Naime, doktor Džastin Harper nedavno je komentarisao glumičin izgled, pa je istakao kako ona spada u red zvezda koje izgledaju „prepunjeno“.

„Kada je Dženifer Aniston bila mlada, imala je mnogo nazolabijalnih bora na licu. Sada ih nema, ali otud i ovakva čudna, pomalo muževna sredina lica. Da ste me pitali pre pet ili tri godine za njeno lice, rekao bih: ‘Ona ima fantastičan rad na licu’, ali sada…“, priznao je dr Harper za „The Sun US“.

Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Naime, on je uporedio njene sadašnje fotografije sa onima iz prošlosti, pa je primetio da su njene usne sada dosta šire nego što su bile ranije, pa da je zbog toga verovatno da se podvrgla prvoj, lošijoj tehnici popunjavanja usana koju su ranije svi radili.

On je takođe istakao kako u predelu njenih usana „opšta spljoštenost“ što njen izgled čini „muškobanjastim“.

„Ako biste pokrili sav njen gornji deo lica i sklonili kosu, i ostatak utkali u lice Dejvida Bekama ili nekog drugog, taj srednji deo bi izgledao potpuno isto“, istakao je on.

Foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovo nije prvi put da su se pojavile glasine o tome da se poznata glumica podvrgavala estetskim operacijama. Ovakve spekulacije pojavljivale su se i ranije, međutim ona se od početka suprotstavlja takvim glasinama i ističe važnost prirodnog izgleda.

„Postoji pritisak u Holivudu da nikada ne ostarite. Bila sam svedok kako žene pokušavaju da nikada ne ostare. Zahvalna sam što učim iz njihovih grešaka i ne ubrizgavam sr**e u svoje lice. Vidim ih i srce mi se slama. Uvek pomislim: ‘O, Bože, kad bi samo znala koliko starije sada izgledaš’. Pokušavaju da zaustave sat, a sve što vidite je nesigurna osoba koja sebi ne dozvoljava da ostari“, rekla je svojevremeno za „Harper’s Bazaar Australia“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz