Pretraži

POZNATI GLUMAC TRAŽI ZAŠTITU POLICIJE: Nepoznata žena danima živela u njegovoj kući (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/channingtatum

Čening Tejtum je bio šokiran kada je shvatio da u njegovoj kući boravi nepoznata žena i to već nekoliko dana, te se obratio policiji i zahtevao zabranu prilaska.

——————– Sponsored ——————–

Sudija je odobrio ovaj glumčev zahtev nakon što je dokazano da je provalila u njegov dom u Holivudu, koji je u to vreme bio prazan, u nekom trenutku tokom juna i tamo ostala 10 dana, a sa sobom je čak ponela i lične stvari.

Prema sudskim dokumentima, ženu je otkrio jedan od Tejtumovih asistenata, koji je kontaktirao policiju. Ona tvrdi da ju je glumac pozvao, ali Čening kaže da to nije istina. Tvrdi da je pokušala da ga kontaktira u bliskoj prošlosti i da je znao za njeno postojanje pre ovog događaja. Takođe, on veruje da nije mentalno stabilna.



Kao deo zahteva za zabranu prilaska, glumac je zatražio zaštitu suda i za bivšu partnerku Dženu Duan, koju još uvek navodi kao suprugu budući da njihov razvod još nije dovršen, kao i za njihovu ćerki Everli i svoja dva asistenta. Ipak, u zahtev nije uključio svoju sadašnju devojku Džesi Džej.

Sudija je delimično odobrio ovaj zahtev, jer asistenti nisu dobili zaštitu dok se na sudu ne utvrde činjenice.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz