Pretraži

Poznati glumac neprepoznatljiv! Fanovi tvrde da je preterao sa operacijama, a istina je potpuno drugačija – slavni zavodnik bio je na korak do SMRTI!

Showbiz
0
zak efron
Foto: Youtube printscreen/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Holivudski zavodnik Zek Efron ponovo je meta komentara zbog njegovog izgleda koji se drastično promenio od njegovog prvog pojavljivanja na filmskom platnu.

Obožavatelji Zeka Efrona znaju da lice glumca izgleda prilično drugačije nego u danima kada je igrao u hit Diznijevom ostvarenju High School Musical – ali suprotno mišljenju koje preovladava na internetu, glumačka zvezda se nije podrvgla nijednoj plastičnoj operaciji.

Credit: Mary Evans/AF Archive/Universal / Mary Evans Picture Library / Profimedia

Poslednjih nekoliko godina najviše tračeva je kružilo o Efronovoj vilici, a mnogi se pitaju da li je bio pod nožem ili je koristio filere u licu kako bi promenio svoj izgled.

Ova pitanja su ponovo postala aktuelna u poslednje vreme nakon što je njegov novi film „A Family Affair“ pušten na Netflix.

U filmu, Efron igra arogantnog filmskog zvezdu Chrisa Colea koji počinje da izlazi sa majkom svoje pripravnice (Nikol Kidman).

Od izlaska filma, neki gledaoci su tvrdili da im je pažnju tokom celog filma odvraćao Zekov drugačiji izgled lica, te su se mnogi zapitali šta je to ovaj zavodnik promenio u svom izgledu i zašto?

Međutim, iako su mnogi tek sada primetili promenu na njemu, Efronova vilica nije ništa novo za fanove popularnog glumca. Naime, on je pre više od decenije pretrpeo ozbiljnu povredu kod kuće zbog koje je završio sa slomljenom vilicom, koja je dovela do njegove transformacije.

On je 2013. godine trčao po kući u čarapama kada je skliznuo i udario lice o granitnu fontanu. Nakon pada, vilica mu je navodno visila s lica i bio je primoran da je pričvrsti žicama.

Iako mnogi ljudi znaju za njegovu nesreću, glumac i dalje suočava sa pitanjima o spekulacijama o plastičnoj operaciji.

Pred izlazak njegovog filma na AppleTV „The Greatest Beer Run Ever“ 2022. godine, Efron je razgovarao sa Entertainment Tonight. Novinar ga je tom prilikom pitao za glasine o plastičnoj operaciji: „Šta mislite o spekulacijama na internetu?“

„Ne čitam baš internet,“ odgovorio je Efron.

„Bilo je smešno. Bilo je grozno. Skoro sam umro,“ rekao je o svojoj nesreći 2013. godine.

Što se tiče razloga zašto Efronova vilica izgleda šire nego nekada, on je ranije objasnio da su različiti mišići u njegovom licu morali da rade jače kako bi nadoknadili njegovu strašnu povredu.

Od 2022. godine glumac se podvrgao i fizioterapiji u pokušaju da to ispravi. Navodeći da je morao da uzme pauzu od terapije dok je snimao drugu sezonu serije „Down to Earth with Zac Efron“ u Australiji, rekao je za Men’s Health: „Maseteri su samo rasli. Postali su zaista, zaista veliki.“

Credit: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Maseteri su par mišića u vilici koji su odgovorni za žvakanje i nalaze se sa leve i desne strane lica.

Još jedan razlog njegovog drastično drugačijeg izgleda u filmu „A Family Affair“ jeste što se snimanje ovog filma poklopilo sa njegovim priprema za ulogu u „The Iron Claw“, kada je Zek prošao kroz ozbiljnu fizičku transformaciju.

„A Family Affair“ je sniman od avgusta do oktobra 2022. godine, a „The Iron Claw“ je počeo sa snimanjem u oktobru iste godine.

Za „The Iron Claw,“ u kojem je Efron glumio poznatog profesionalnog rvača Kevina Fon Eriha, 36-godišnjak je morao da dobije 15 kilograma mišića, rekao je za Variety.

„U najboljem mogućem smislu, nisam ličio ni na šta kao ja. Bilo je šokantno u početku, ali smo to sklapali deo po deo,“ rekao je Efron za The Hollywood Reporter na premijeri filma u Los Anđelesu u decembru 2023. godine.

Efron je kasnije rekao u decembarskom intervjuu za TODAY da su promene u njegovom izgledu za film zahtevale „mnogo rada. … Ta fizička priprema je bila intenzivna, ali se zaista isplatila.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz