Pretraži

Poznata glumica operisana nakon saobraćajne nezgode: „Još ne mogu da hodam, imala sam frakturu kolena, to će biti dug put do oporavka“

Showbiz
0
Foto: Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Oglasila se poznata glumica nakon saobraćajne nesreće koju je doživela tokom vožnje električnim biciklom, pa istakla kako je „naučila svoju lekciju“.

Pre nekoliko nedelja fanove je uzdrmala vest da je poznata glumica Nina Dobrev doživela saobraćajnu nezgodu i to na planinskom biciklu.

Naime, zvezda serije „Vampirski dnevnici“ pre tri nedelje je objavila dve fotografije – jednu na kojoj sedi na električnom biciklu, a drugu na kojoj leži u bolničkom krevetu sa kragnom i steznikom za kolena.

„Kako je počelo i kako se završilo“, napisala je u opisu. Nekoliko fanova je u komentarima istaklo da na prvoj fotografiji nije nosila kacigu.

Malo nakon toga, ona je objavila selfi iz bolnice i podelila svoja razmišljanja:

„Dobro sam, ali to će biti dug put do oporavka“, napisala je ona.

„Mislim da se može sa sigurnošću reći da je ovo bio moj prvi i poslednji put na planinskom biciklu“, dodala je glumica.

Premda je ona istakla kako je sve dobro prošlo fanovi su ostali i te kako zabrinuti, a pre nekoliko dana ona je imala i operaciju kolena i to zbog povreda zadobijenih usred pada.

“Operacija je uspela. Hvala svima koji su slali ljubazne poruke, misli, molitve i dobre vibracije. Osećala sam podršku i pozitivnu energiju. To znači više nego što ćete ikada znati”, zahvalila se Nina fanovima, pa objasnila kakvo je sada stanje.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

“Još ne mogu sama da hodam… Imala sam frakturu kolena, kao i još nekoliko oštećenja”, dodala je Nina, pa istakla da je naučila lekciju.

“Nemojte nikada da sednete na električno biciklo”, rekla je dobro raspoložena Nina.

Podsećamo, Nina Dobrev je rođena u Bugarskoj odakle se preselila u Kanadu, gde je odrasla. Strudirala je sociologiju, ali je želele da se okuša kao glumica što joj je pošlo za rukom. Najpre se oprobala u ulozi modela, a to ju je odvelo put glume. Najprepoznatljivija je po ulozi u televizijskoj seriji „Vampirski dnevnici“.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz