Pretraži

POZITIVNA SAM NA COVID-19: Severina priznala da je zaražena, pa otkrila kako je njen sin (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/severina

Severina je istakla da nema nikakve simtome, kao i da se oseća dobro, nakon što je saznala da je pozitivna na testu. Pevačica je navela da se i njen sin testirao i da je bio negativan.

  • Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, preduzela sam sve mere, promptno izvestila oca deteta, te u dogovoru s ocem predala ga dva dana pre određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test – napisala je ona.


Pevačica je priznala da je želela da sačuva tu informaciju od javnosti, ali nije uspela.

  • Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbegli stigmatizaciju deteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon što je otac preuzeo dete, u srpskim medijima se pojavila vest da sam zaražena 'zabavljajući se po Dalmaciji s detetom' – napomenula je Severina, pa objasnila kako se zarazila.

  • Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, verovatno po povratku u Zagreb, a ne tokom letovanja u Dalmaciji. Budući da je ta osoba juče dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan – dodala je ona i apelovala na medije, posebno u Srbiji, da se suzdrže od objavljivanja neistinitih, neproverenih, odnosno izmišljenih informacija.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz