Pretraži

POVUKLA SE SA TAKMIČENJA: Goca Tržan neće učestvovati na Beoviziji

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Pevačica Goca Tržan otkazala je svoje učešće na ovogodišnjem takmičenjeu "Pesma za Evroviziju 22", u kom je trebala da učestvuje i da se bori za srpskog predstavnika za evroviziju koja se ove godine održava u Italiji.

Kako je RTS saopštio, Goca se zbog zdravstvenih razloga povukla iz daljeg takmičenja.Pevačica je trebala da nastupi sa pesmom "Fitilj", a njeno mesto zauzeće CHEGI & Braća Bluz Bend sa pesmom "Devojko sa plamenom u očima" i oni će nastupiti u drugom polufinalu, 4. marta, pod rednim brojem 6.

CHEGI & Braća Bluz Bend dobili su pravo da učestvuju u glavnom izboru za pesmu koja će predstavljati Srbiju na Pesmi Evrovizije kao izvođači koji su bili sledeći na listi po ocenama selekcione komisije Radio-televizije Srbije.

U skladu sa pravilnikom takmičenja, Radio-televizija Srbije i autori kompozicije imaju pravo da u slučaju bilo kakvih problema oko izvođenja kompozicije ili nastupa izvođača odaberu drugog izvođača takmičarske kompozicije.

Na festivalu koji se ove godine zove "Pesma za Evroviziju 22" kartu za Torino, u kojem se održava ovogodišnja "Pesma Evrovizije", pokušaće da dobije 36 takmičara. Dva polufinala biće održana 3. i 4. marta, a finale je zakazano za 5. mart.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz