Pretraži

POVRATAK DVE VELIKE ZVEZDE: Selena Gomez i Majli Sajrus najavama oborile internet (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/mileycyrus, selenagomez

Selena je neko vreme muzičku karijeru ostavila potpuno po strani i posvetila se problemima sa zdravljem koje je imala, a potom se okrenula glumačkoj karijeri i izgradnji svog "Rare" brenda. Ipak njeni fanovi nisu prestajali da je obasipaju komentarima kako ne mogu da dočekaju novu muziku i kako se nadaju da nije u potpunosti odustala od pevanja. 



Ona ih je nedavno iznenadila, te je u toku snimanja novog filma u Parizu, podelila sa njima da redovno posećuje studio i da im sprema novi album. Ova njena objava izazvala je potpuno oduševljenje među fanovima. S obzirom na to da je album još uvek u pripremi, Selena je svoje nestrpljive fanove obavestila da će im je za kraj leta spremila jedan singl koji će izaći 25. avgusta.

Svi ste pitali za novu muziku već neko vreme. S obzirom na to da još nisam završila sa SG3, želela sam da vam poklonim jednu malu, zabavnu pesmu koju sam napisala davno koja je savršena za kraj leta – napisala je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

S druge strane, Majli Sajrus je početkom godine posle duže pauze izbacila singl "Flowers" koji je nedeljama bio najslušaniji i na top listama širom sveta. To je bio njen prvi muzički projekat posle nekog vremena, nakon kog je napravila dužu pauzu. 

Pevačica je nedavno proslavila svoj 30. rođendan, a sada je odlučila da ga obeleži na još jedan način i svoje fanove iznenadi posebnom pesmom. Ona je ulice Los Anđelesa oblepila plakatima sa stihovima njenih najvećih hitova, a potom objasnila svoju nameru.

Znam da sam bila luda. Znam da sam bila zabavna. Vi kažete da sam bila divlja. Ja kažem da sam bila mlada. Ova pesma je posvećena mojim lojalnim fanovima. Volim vas što volite svaku verziju mene. Zauvek, Majli – napisala je pevačica i svoj singl takođe najavila za 25. avgust.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

S obzirom na to da nekadašnje tinejdž zvezde izbacuju nove pesme na isti datum ovo je izazvalo lavinu komentara i delirijum među njihovim obožavaocima.

"Majli i Selena se vraćaju na isti dan? Nismo spremni", "Moje dve zvezde iz tinejdžerskih godina izbacuju 25og. Volim taj datum", "Miki Mause bolje se sakrij", bili su samo neki od komentara.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz