Pretraži

POTVRĐENO: Razvode se Jelena Karleuša i Duško Tošić! (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Ovu vest potvrdila je Jelena na svom Instagram profilu napisavši da su sporazumno okončali brak nakon 14 godina zajedničkog života.



  • Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina braka – započela je Jelena, pa otkrila jedan od razloga prekida:

  • Nažalost, Duško više ne vidi sebe kao deo naše porodice – napisala je ona.

Screenshot: Instagram/karleusastar

Screenshot: Instagram/karleusastar

 

Kada su u pitanju tehničke stvari, ona navodi da ćče one biti rešene u narednom periodu, ali da je starateljstvo nad njihovim ćerkama Atinom i Nikom pripalo njij.

  • Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, a starateljstvo nad njima pripada meni – poručila je Karleuša, koja nije krila da joj je razvod teško pao.

  • U ovom teškom periodu za nas i našu decu ne očekujem od javnosti razumevanje, samo likovanje… Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Neću se više oglašavati ovim putem – zaključila je ona.

Podsećamo, odnos između pop dive i bivšeg fudbalera dugo je bio u žiži javnosti, posebvno nakon što ga je Jleena 7. januara prijavila za navodno zlostavljanje.

Iako je Duško tada dobio privremenu zabranu prilaska i sudski postupak je pokrenut, Jelena je odlučila da neće krivično goniti svog, sdaa već bivšeg muža, te je prijavu povukla.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz