Pretraži

POTVRDILI VERIDBU: Poznati holivudski par otkrio sve detalje dugogodišnje ljubavi

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/realbarbarapalvin

Poznati par je svoju ljubav započeo još 2018. godine. Oni su sada, u zanimljivom intervjuu za V magazin, prilikom kog ih je intervjuisao Dilanov brat blizanac Kol, otkrili kako je ljubav počela.



Mogu da ti kažem tačan trenutak u kom sam se zaljubila. Počeli smo da pričamo o Narutu i onda je on izimitirao jednog lika – otkrila je Barbara.

Potom je Dilan otkrio da je do veridbe došlo još u septembru, nakon čega je u martu došlo do prvih glasina o veridbi, ali par nije želeo da još uvek podeli vesti sa javnošću.

Postoji jako veliki pritisak javnosti za potpunom otvorenošću, što je meni smešno zato što nijedna veza nije potpuno transparentna. Ovaj članak je, na primer, namešten da izađe u trenutku kada potvrđujemo veridbu, ali mi smo se verili pre koliko meseci, još u septembru – rekao je glumac.

@celebritiesworldx 😂 #barbarapalvin #dylansprouse #victoriassecret #celebrity #celebrities ♬ suono originale – celebrityeditssx

Par je otkrio da li postoji nešto što im unosi nervozu oko venčanja i šta za njih znači brak.

Za mene, brak je obećanje beskonačne ljubavi i biti nekome partner. Nervozan sam oko događaja. Iskreno, najviše oko prvog plesa. Nervozan sam zbog koreografije – rekao je Dilan, a potom se Barbara nadovezala otkrivajući da je ona bila nervoznija na dan veridbe.

Muškarac ima vremena da se spremi za veridbu – Dilan je imao prsten sedam meseci pre nego što je postavio pitanje – ali za mene, to je bio trenutak, tada na tom mestu. Znala sam otkad smo počeli da se zabavljamo da želim da se udam za njega, ali je to bila velika odluka.

Venčanje će se održati u Mađarskoj, koja je Barbarina zemlja porekla i to će, između ostalog, biti prvi put da se roditelji poznatog para vide i upoznaju.

Uzbuđena sam što ću pokazati tu stranu mene i moje kulture, mesta gde sam odrasla i na koja sam išla. Osećam da će na ovaj način ljudi naučiti mnogo više o meni. Znala sam da nema šanse da se ne venčamo u Mađarskoj zato što bi me moji roditelji ubili – rekla je Barbara.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz