Pretraži

,,POTPUNO NEBITNE OSOBE DOBIJAJU VELIKI PROSTOR“: Dado Polumenta opleo po pevačima iz rijalitija (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Dado je priznao da ne bi voleo da rijaliti zvezde postaju pevači, pa se osvrnuo na to koliki medijski prosor takve ličnosti dobijaju kod nas.

– Mislim da tu muzika gubi neki smisao i da dosta sve to pada. S obzirom na to da je ovo 21. vek i da se jako brzo živi i da je sa tim mrežama sve postalo dostupno, mislim da može da se bavi muzikom kome god padne na pamet i da se koristi to javno predstavljanje. Taj rijaliti mi generalno smeta i taj hajp koji se vodi oko njega. Potpuno neke nebitne osobe dobijaju mnogo veliki prostor za razliku od velikih umetnika i ljudi koji se ozbiljno bave ovim poslom. Oni su u nekom trećem ili petom planu – objasnio je pevač.



Polumenta je zaključio da u današnje vreme ima mnogo više pevača nego pre 10 godina zahvaljujući muzičkim šou programima poput Zvezda Granda.

– Svake godine se proizvede po 40 pevača koji imaju snimljen album ili pesmu ili spot. Nije dovoljno samo pevanje da bi se čovek bavio ovim poslom i bio jako uspešan. Mislim da sve kockice treba da se slože da bi neko bio zvezda – istakao je on.

Pogledajte novi "HOT ID" i saznajte šta je Dado rekao o motivaciji, zavisnosti, TikToku, ali i o planovima za budućnost.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz