Pretraži

„POTPUNO DRUGAČIJE OD SVEGA“: Grupa In Vivo najavila novu pesmu i za IDJTV otkrili sve detalje

Showbiz
0
Photo: IDJTV

"In Vivo" i Đogani sredinom prethodne godine uspostavili su saradnju i snimili novi spot i pesmu pod nazivom "Lili", koja je za kratko vreme postala pravi hit, a sada, nakon duže pauze, otkrili su da će publika uskoro imati prilike da čuje njihovo novo ostvarenje.Kada publika može da očekuje vašu novu pesmu? 

Igor: – Novu pesmu očekujte vrlo brzo, u narednih sedam do 10 dana. Pesma se zove "Sekund sata" i to je neki fazon pesme koji nismo izbacivali do sada i mislim da je drugačije od svega što izvođaci plasiraju ovih dana. A što se tiče spota za pesmu, biće to jedan od naših najlepših spotova u karijeri. 

Možete li da nam otkrijete nešto više, kog je žanra pesma i da li je u pitanju saradnja sa nekim izvođačima? Kakvu reakciju od publike očekujete? 

Neven: – Kada na nekog mislite svaki sekund svakog sata, to je onda ili ljubav ili šizofrenija. Moderna je, ima našu prepoznatljivu emociju. Ponosni smo na činjenicu da smo imali prilike da snimamo deo spota u muzeju Luvr u Abu Dabiju. Finansijski, a i organizaciono je to bio veoma zahtevan poduhvat. Zahvaljujemo se našim arapskim prijateljima koji su nam za potrebe snimanja omogućili da zatvorimo Luvr na nekoliko sati. Volimo da našoj publici iznova priblizimo neke toliko egzotične i daleke lokacije. 

Sa kime biste voleli da sarađujete u narednom periodu I koji su vam planovi? 

Igor: – Neka internacinalna saradnja bi bila interesantna i neočekivana, tako da bismo to voleli da ostvarimo u narednom periodu. Trenutno smo u nekim pregovorima u vezi sa tim i nadamo se da će se to ostvariti. Takođe, planiramo jedan duet pred leto sa mladom zvezdom sa naše scene, biće to pravo letnje osveženje. 

Kako postojite od 2007. godine, publika vas voli i imate bogato iskustvo u muzici, možete li da nam napišete koja je tajna vaše dugovečnosti? Kako opstati na sceni, posebno danas kada je vlada hiperprodukcija? 

Neven: – Kontinuitet, rad na sebi, praćenje trendova kroz neki naš lični pečat. To je ono zbog čega smo tu vec 15 godina. Razume nas i stara i nova publika. To je najbitnije. 

Screenshot: IDJTV

Screenshot: IDJTV

Igor: – Opstajemo tako što pratimo nova dešavanja, nove trendove na sceni i prilagođavamo se njima dovoljno, a da ne izgubimo sebe i sopstveni stil koji smo izgradili za sve ove godine. Takođe, kvalitet i originalnost na neki način izvođac mora da poseduje kako bi se izdvojio. Nove generacije muzičara i publike konstantno dolaze i mi koji smo skoro 15 godina na sceni, moramo na neki način da se priblizimo stilu muzike koji oni trenutno slušaju i koji prate. 

Šta mislite o novom talasu muzike i današnjim mladim izvođačima? Da li vam je nečiji rad zapao za oko i šta biste savetovali onima koji su tek ušli u svet šoubiza? 

Neven: – Komercijalna scena je više nego ikad puna mladih i pretalentovanih izvođača. Devito je objasnio sta možeš da napraviš za samo dve godine. Ekipa Generacije Zed takođe. Imao sam priliku skoro sve da ih upoznam pre samog uspeha. Neosporan je bio njihov telenat i potencijal. Do koske su verovali u sebe, svoj plan i viziju i to je najveći preduslov za uspeh. Pored njih mislim da najveći potencijal ima Inas. Odusevio sam se njegovim live nastupom. Rođen je za scenu. 

Igor: – Savet za nekoga ko tek ulazi u ovaj biznis je kliše, ali je jedina istina, a to je da mora da bude uporan, istrajan, da veruje u sebe, da nikako ne odustane i da se trudi da bude što bolji i originalniji. 

Da li ste nekad razmišljali o solo karijerama? 

Neven: – Da, sticajem nepredviđenih okolnosti, ja sam u jednom momentu napravio solo album, čak snimio i par spotova. Da li će ikad izaći neka od tih pesama ne znam. 

Da li ćete ponovo snimati sa nekim sa influence scene? 

Igor: Trenutno nemamo u planu, ali zašto da ne.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz