Pretraži

„POSVEĆUJEM SE DRUGIM STVARIMA“: Vojaž otkrio razloge povlačenja sa scene

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Mihajlo Veruović Vojaž se istakao svojim talentom, kako za muziku, tako i za glumu, a sa brojnim fanovima održava komuikaciju na društvenim mrežama.



U poslednjem snimku koji je podelio sa fanovima putem društvenih mreža odgovarao je na pitanja fanova, a tom prilikom otkrio je kako prestaje sa nastupima neko vreme. Kako kaže, iako se dugo pitao da li je to ispravna odluka, odlučio je da to ipak učini.

– Oni nastupaju 5-6 puta godišnje i zarade više od nas koji to radimo svaki vikend, suludo je. Mislim da ću prestati da nastupam neko vreme. Posvećujem se drugim stvarima – rekao je on.

Podsetimo, s obzirom na to da fanovi uvek željno iščekuju njegove nastupe i uvek orni prepričavaju utiske, ovog puta ostaće razočarani. Kako će javnost reagovati na njegovu odluku, ostaje da ispratimo.

Jednom prilikom, reper je otkrio i da sa 25 godina želi da ide u penziju i više vremena provodi sa svojom porodicom.

–  Imam 21 godinu, ja ako sve uradim kako sam planirao, ja sam do 25. godine u penziji. Planiram da budem mlad ćale. Od 25. godine planiram da živim sa svojom porodicom i da ću do tada imati već pasivan način prihoda. Neću morati ništa da radim i moći ću da budem sa svojom porodicom i to mi je glavni cilj u životu – priznao je tada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz