Pretraži

„POSTOJE NESLAGANJA MEĐU KANDIDATIMA“: Anastasija i Lores o prijateljstvima i vezama u IDJShow-u (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

One su najpre dobile pitanje da li su zadovolne svojim učešćem u IDJShow-u, a obe su se složile da jesu i da je primetan njihov napredak u odnosu na sam početak i audiciju.



Kada je u pitanju TOP 12 takmičara, među kojima su i Anastasija i Lores, one kažu da je svako od takmičara zalužio svoje mesto u šouu.

Ja ne treba o tome da pričam, poslednja sam se uključila – rekla je kroz smah Anastasija i dodala da je, prema njenom mišljenju, trebalo od početaka da bude među najboljima.

Ima konkurencije naravno jer ovo je takmičenje, svi moramo da grizemo za sebe, ali privatno smo svi kul. Nema varnica međusobno – poručila je Lores.

Screenshot: Youtube/IDJTV

Screenshot: Youtube/IDJTV


Kada su u pitanju veze i ljubavni odnos na takmičenju, Anastasija i Lores delile su isto mišljenje. Iako se najpre nećkala, Spasevska je na kraju odlučila da je nije otvorena po tom pitanju.

Prvo nisam razumela pitanje, pa sam savila "da". Ali ne, nikada – rekla je ona, a Lores dodala:

Više naginje ka ne, jer volim da kažem da smo sv IDJ mini familija. Svi smo se zgotivili i zbližili kao porodica – istakla je Anđela.

Screenshot: Youtube/IDJTV

Screenshot: Youtube/IDJTV


Ono što je mnge zanimalo je i kako naši takmičari međusobno funkcionišu i da li postoji neslaganje među njima.

Znate kako, uvek će biti neslaganja. Dvanest ljudi i toliko različitih karaktera. Sa nekima se slažeš, sa nekima malo manje. Nije bilo konflikta, ali normalno je da ima neslaganja – smatra Anastasija, sa čime se i Lores složila.

Slažem se. Posebno sada kada radimo duete, ne slažu se svi oko izbora pesama, nastupa itd – poručila je ona.

 Šta su naše takmičarke rekle o prijateljstvu i simpatijama u šouu, da li misle da su najlepše devojke među kandidatkinjama, kako komentarišu tajne ljubavne veze u IDJShow-u saznajte u novoj epizodi emisije "Quiz":

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz