Pretraži

POSTIGLI SU DOGOVOR O STARATELJSTVU: Sastanak Šakire i Pikea trajao 12 sati

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/shakira

Pike je želeo da deca ostanu da žive u Barseloni, dok je Šakira želela da ih odvede u Majami. I tako je usledio niz sastanaka na kojima su pokušavali da dođu do rešenja.
 Četiri su bila bezuspešna, ali onaj peti urodio je plodom. Sastanak je održan u ponedeljak, a trajao je maratonskih 12 sati.

"El Periodico" navodi da je Pike popustio, pa će Milan i Saša od početka 2023. godine živeti sa Šakirom u Majamiju. Prethodno će Božić provesti u Barseloni s ocem, a Pike će moći da ih posećuje na Floridi kad god poželi. Nakon sastanka na kojem je postignut dogovor, njihovi advokati su izašli pred medije i rekli:

– Gotovo je, postignut je dogovor! Želimo da objavimo da smo potpisali dogovor koji garantuje dobrobit naše dece, te će biti verifikovan na sudu. Naš jedini cilj je da pružimo deci maksimalnu sigurnost i molimo da se poštuje naša privatnost. Cenimo interesovanje koje je pokazano i nadamo se da će naša deca moći da nastave svoje živote s potrebnom privatnošću u mirnom i sigurnom okruženju – stoji u saopštenju Pikea i Šakire.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz