Pretraži

POSTALO JE TOLIKO DEGUTANTNO… Jelena Karleuša progovorila o svom braku i ratovima na društvenim mrežama (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Pevačica je tokom karantina osmislila TikTok izazov na osnovu svoje nove pesme "La Bomba" koju će uskoro objaviti. Tom prilikom je "izazvala" i Teodoru Džehverović, sa kojom je bila na ratnoj nozi, a koja joj je rado odgovorila.

Jelena je sada otkrila zbog čega se odlučila na ovaj potez.



– Tagovala sam svaku ženu na Instagramu za koju smatram da je lepa, da je atraktivna, da zna da peva i da igra, pošto sam imala jedan lep spisak. Neka se nađu prozvane sa puno komplimenata. Dala sam im komplement, jer svaku koju sam tagovala smatram da zna i da igra i da peva što je za ovaj posao jako lepo – rekla je Jelena.

Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića je često meta natpisa u novinama, budući da mnogi spekulišu da se razvode. Ovim povodom, Jelena se obratila na društvenim mrežama i poslala oštru poruku, a sada je objasnila zbog čega.

Bavljenje mojim brakom je toliko postalo degutantno, toliko ljudi sebi daju za pravo da umesto da se bave svojim životima, bave se mojim brakom, mužem, porodicom. Ja sam za Uskrs i napisala post u kojem sam napisala da nema više smila i da je prešlo sve granice.

Pogledajte šta nam je Jelena sve otkrila:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz