Pretraži

POSTALA NAJBOGATIJA SRPSKA PEVAČICA: Katarina Grujić otpočela saradnju sa Rusima

Showbiz
0
photo: instagram//katarinagrujic.doll

Katarina Grujić važi za jednu od atraktivnijih pevačica sa naše estrade, a kako se sada čini pevačica će se oprobati i u biznisu, zbog Rusa koji je kupio parče porodične zemlje u Crnoj Gori. 

-Kaćin otac je nedavno prodao 12 hektara zemlje u Kolašinu jednom bogatom Rusu. Pošto je zbog obaveza sprečen da putuje, zamolio je Kaću da otputuje u Crnu Goru da uzme novac od kupca – pisali su domaći mediji.– Ne znam o kojoj je sumi tačno reč, ali se radi o nekoliko miliona evra – rekao je pomenuti izvor, dodavši da "Kaća i njena sestra nisu bile oduševljene idejom da ostanu bez dedovine u Crnog Gori" , sve dok nisu videle pozamašnu sumu. 

Otac Grujićevih im je objasnio da je to odlična prilika da započnu biznis u Srbiji, na šta su one pristale, a pored ovog placa koji su prodali, porodica srpske pevačice poseduje još nekoliko nekretnina u Crnoj Gori.

  • Kaćini poseduju nekoliko placeva na primorju, imaju i luksuznu vilu u centru Budve u kojoj provode celo leto, pa im prodaja u Kolašinu nije teško pala – zaključio je insajder, pa je otkrio da će na njenom nekadašnjem imanju kupac iz Rusije napraviti etno selo.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Necu da se muvam, samo bih da pijem” #summervibes and fav #moscowmule 🍹😋 @vistavidikovac 🤍

Објава коју дели Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) дана 1. Сеп 2020. у 12:41 PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz