Pretraži

„POSLEDNJI PUT SAM SE POSVAĐAO SA BRESKVICOM“: Henny i Popov otvoreno o kolegama, ali evo šta su rekli ljubavnim parovima u Generaciji Zed

Showbiz
0
Foto: IDJTV

Pred našom kamerom otvoreno su govorili o karijeri, saradnji sa kolegama, ali i ljubavnim parovima iz labela Generacija Zed.Na pitanje koliko ima ljubavnih parova u Generaciji Zed, Henny priznaje:

– Jedan siguran Zera i Marko i više nema za sada. Bilo je svačega, sad nema ništa – rekao je, a potom dodao još jedan par kog se setio:  

– Popovska i Torino! Nisam se seto, mi mnogo mislimo o muzici i tim stvarima, ne gledamo ko je s kim. Mi smo u projektima, mi pravimo biznis, a oni se vole! – dodao je Henny, a potom odgovorio sa kim se iz labela poslednje posvađao:

– Sa Breskvicom. Zašto? Zato što se s vremena na vreme s nekim posvađam. Radimo isti posao i tu dolazi do nesuglasica, često se prepiremo, ali to na kraju uvek ispadne top i iz toga uvek izađe neki dobar prijekat. Mislim da sam se poslednji put prepirao sa Breskvicom.

– Prepireš se ti sa svima – dodao je Popov. 

Na pitanje kada bi morali da odaberu jednog člana koji će ostati u Generaciji Zed, ko bi to bio, Vojaž ili Zera, Henny odgovara:

– Zera je tu s nama konstantno, radi s nama na projektima, a Vojaž voli malo da vrda. Volim i jedno i drugo, ne mogu da kažem, ali mi je trenutno lakše da radim sa Zerom. Ona ne vrda – iskren je Henny.

Ovom prilikom otkrili su nam i kom članu Generacije Zed najviše prilaze devojke u izlascima: 

Nikome ne prilaze, realno. Verovatno Vojažu – rekao je Popov, a Henny se nadovezao: 

– Pa nije, on je onako malo na***an, kad smo u klubu tu je sa nama, neće mnogo da priča sa ljudima. Možda je bolje pitanje ko najviše prilazi! Nući! – priznao je Henny. 

A šta su još Henny i Popov otkrili pred našom kamerom, pogledajte u nastavku u najnovijem izdanju emisije IDJQuiz.


 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz