Pretraži

POSLEDNJA AUDICIJA ZA IDJSHOW: Darko Dimitrov u ulozi IDJCouch-a

News
0
Photo: Promo

Prethodne nedelje u istom terminu publika je imala prilike da vidi 36 kandidata koji su se borili da uđu u trku za IDJShow, kada je u ulozi IDJCouch-a bio izvođač Relja Popović.

Ove nedelje takmičari staju pred Darka Dimitrova, gde imaju prilike da pokažu šta znaju, dok će producent, zajedno sa njegovim timom ocenjivati njihov talenat i izabrati svoje favorite.



Pravila takmičenja su i dalje ista, pa tako Darkova odluka nije finalna i publika može da utiče na njegovo mišljenje, kao što je to mogla i prethodne nedelje, kada je Relja bio u žiriju, i to tako što će im pisati ko im je favorit i koga bi voleli da gledaju nakon audicija, kada zvanično krene najveća regionalna trka talenata.

Kao i u prvoj audiciji, učesnici će i ovog puta izlaziti u grupama po četvoro, prethodno nam otkrivajući zbog čega su odličili da se prijave za šou, imaju li tremu i da li sebe vide među najboljima. 

Emisiju vode voditeljka Danica NIkolić, kao i tiktoker Andrija Milivojević Wajwai, koji su tu da se potrude da nam objasne ulogu žirija, ali i nas i bliže upoznaju sa kandidatima pred njihov izlazak na scenu.

Ovo je poslednja emisija audicija, cilj prvih epizoda ovog takmičenja jeste da se uz pomoć IDJCoach-eva odaberu 24 takmičara koji će imati priliku da zajedno nastupe na velikoj sceni.  Od 24 kandidata izabranih na tri audicije, Teodora, Relja i Darko radiće samo sa njih 12.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News