Pretraži

„POSLE ŠEST GODINA MALO SAM ŠOKIRANA“: Oglasila se Britni Spirs nakon vesti o razvodu, fanovi zabrinuti zbog bizarnog snimka (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/ britneyspears

Prema izvorima, Sem je taj koji je zatražio razvod i koji se iselio iz njihovog zajedničkog doma. Kao neki od razloga navodi se Britnina prevara, kao i njeni česti fizički nasrtaji na njega.On se prvi oglasio na svom Instagramu ne želeći da detaljiše o razlozima i sa molbom da se poštuje njihova privatnost, a sada se i pop princeza oglasila na svojim društvenim mrežama.

Kao što svi znaju, Hesam i ja više nismo zajedno. Posle šest godina malo sam šokirana. Nemam nameru da objašnjavam razloge, niti se to bilo koga tiče. Ali više ne mogu da podnesem bol, da budem iskrena. Dobila sam toliko poruka od mojih prijatelja koje su mi zagrejale srce i hvala vam. Trudim se da budem jaka već duže vreme. Volela bih da pokažem emocije, suze i kako se stvarno osećam, ali iz nekog razloga uvek moram da krijem svoje slabosti. Da nisam hrabri očev vojnik, bila bih poslata na mesta da me poprave doktori. Ali tada mi je porodica bila najpotrebnija. Trebalo bi da vas vole bezuslovno, ne pod uslovima. Tako da ću biti jaka i uradiću najbolje što mogu. Zapravo, jako sam dobro. U svakom slučaju, želim vam svima lep dan i ne zaboravite da se smejete – napisala je Britni, uz snimak sebe kako igra u topu i donjem vešu neon zelene boje.

Ovakav snimak, kao i navodi o prevari, zabrinuli su njene verne fanove, koji se nadaju da ova zvezda neće ponovo krenuti stranputicom.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz