Pretraži

Posle ovoga svi misle da Breskvica hoće da se pomiri sa Vojažem!

Showbiz
0
Photo: Instagram/brrrreskvica

Nakon raskida Breskvice i Voyage-a, popularna pevačica se o pomenutoj situaciji nikada nije oglašavala, međutim, njen poslednji korak naveo je njene pratioce da pomisle da Ignjatovićeva želi da ponovo uplovi u emotivan odnos sa izvođačem. 



Naime, nakon što je vratila svoj profil nakon hakerskog napada i dobila verifikaciju, ona je u svoj "link in BIO" stavila svoju prvu, a za sada i jedinu, solo pesmu, koju je radio Mihajlo, a u kojem se spotu i on nalazi. 

Poznato je već da nakon razilaženja puteva ova dva mlada umetnika i naknadnog izbacivanja pesme ,,Beli grad", Breskivca nikada nije čak ni reklamirala tu pesmu na svom Instagram nalogu, a postavljanje ove numere navelo je njene pratioce da pomisle kako je nakon nekog vremena Anđela ipak shvatila da je pogrešila i da pati za bivšim dečkom. 

Obožavaoci na njihovim fan stranicama su ubeđeni u ovu teoriju,  a da li će s etako nešto desiti u budućnosti ostaje nam samo da vidimo. 

Podsećamo, prvi se o raskidu, nakon istog, oglasio Voyage, gde je ekskluzivno za naše kamere u IDJHOTU govorio zašto je došlo do prekida romanse i otkrio da je Breskvica bila ta koja je odlučila da stavi tačku na romansu, a emisiju možete pogledati u nastavku. 

 

Screenshot: Instagram/ brrrreskvica

Screenshot: Instagram/ brrrreskvica

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz