Pretraži

POSLE INTERVJUA UCENE: Otac Megan Markl preti njoj i Hariju

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Entertainment Tonight

Par trenutno živi u Kaliforniji i Tomas bi voleo da popriča s njima, pošto živi samo na 112 km udaljenosti.

– Zaključak je da se nisam čuo s Harijem i Megan ni na koji način. Uglavnom, s obzirom da se ne čujem s njima, puštam priče u medije. Ako mi se ne jave u roku od 30 dana, napraviću još jednu priču. Voleo bih da se čujem s njima. Kada odluče da razgovaraju sa mnom, tada ću prekinuti komunikaciju s medijima – rekao je Markl.Tomas Markl je priznao kako je 2018. godine lagao ćerku da ne sarađuje s novinarima i da je zadnji put pričao s Megan pre njenog venčanja s princem Harijem u maju iste godine.

– Hteo sam da se iskupim, ali mi se ne javljaju i zato je sve u medijima – rekao je Meganin otac.

Tomas je tada trebalo da otprati Megan do oltara, ali se povukao s ceremonije zbog zdravstvenih problema. Bili su posvađani jer je Markl sarađivao s medijima pre samog venčanja. Vojvotkinja je svog oca u privatnom pismu, čiji su odlomci objavljeni u britanskim medijima, zamolila da ne priča s medijima jer bi to značilo prekid njihovog odnosa, a ne pomirenje.

 Žalim što sam to uradio. Ali postoji i druga strana novčića. Niko se nije ni potrudio da zaštiti članove naše porodice, svakodnevno smo bili napadani od strane medija – rekao je Tomas, koji u medije pustio delove Meganinog pisma.

Megan je rekla da ju je otac povredio.

– Svi grešimo, ali ja barem nikad nisam plesao go i nisam se odevao kao Hitler, a Hari je uradio baš to – rekao je Tomas misleći na prinčevo partijanje i skandal iz 2005. kada se Hari na jednoj zabavi pojavio u kostimu sa kontroverznim simbolom.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz