Pretraži

POSLE DVE GODINE: Džoni Dep dobio prvu ulogu nakon optužbi za zlostavljanje

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ TheEllenShow

Nakon što je osumnjičen za zlostavljanje svoje partnerke i izgubio sudski spor protiv britanskog tabloida, Džoni Dep je napustio franšizu "Fantastične zveri" na zahtev producentske kuće, a holivudski insajderi spekulisali su da je ovo zaista bio kraj njegove karijere na koju su fanovi navikli.

Međutim, izgleda da su se stvari u međuvremenu promenile jer će Džoni ponovo stati pred filmsko platno, a ovog puta igraće francuskog kralja Luja XV u novom, još neimenovanom filmu francuske rediteljke Majven Le Besko.

Screenshot: Youtube/The Graham Norton Show

Screenshot: Youtube/The Graham Norton Show

 

Kako je najavljeno, film će se ovog leta snimati u Versajskoj palati i oko Pariza.

Podsetimo, Dep se našao u nemilosti američkih producenata nakon što ga je bivša supruga Amber Herd optužila za nasilje u porodici.

Inače, Depov poslednji film bio je „Minamata" u kom glumi čuvenog fotoreportera Judžina Smita, koji isprva nevoljno prihvata zadatak da otputuje u Japan i istraži trovanje stanovnika ribarskog mesta. Holivudski glumac ovaj film snimao je u Beogradu, a ostvarenje je premijerno prikazano na Berlinskom filmskom festivalu 2020. godine i od tada Džoni nije imao nijednu ulogu.



Podsećamo, on je našu zemlju nedavno i posetio, a tom prilikom dočekao ga je naš glumac Miloš Biković,  koji je tada otkrio da li planira neku saradnju sa holivudskim glumcem.

– Nemam taj plan, ali nije isključeno da se to desi. Pričali smo o saradnji u okviru ovoga sada što sarađujemo. On već dovoljno dobro govori srpski. Nisam ga pitao da li je gledao neki moj film – zaključio je Biković.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz