Pretraži

Poseban dan za Miljkoviće: Luna i Marko grandioznom proslavom obeležili važan datum, iznenađenjima nije bilo kraja (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
marko miljković, luna đogani

Popularni par Luna Đogani i Marko Miljković podelilu su sa svojim fanovima njihov najnoviji porodični video i raznežili sve proslavom posebnog datuma.

Poznato je da se Luna i Marko pored dosta posla vezanog za influensing uvek trude da se maksimalno posvete svojim mezimicama i da svaki slobodan trenutak posvete uživanju sa njima.

Porodične vrednosti i skladan život za koji se ovaj par zalaže je ka njima privukao veliki broj fanova koji uvek sa nestrpljenjem iščekuju svaku njihovu novu objavu.

Oni su sada putem videa koji su postavili na svom Jutjub kanalu, pokazali fanovima kako su proslavili važan dan za njihovu porodicu, rođendan njihove starije naslednice, Mije.

Naime, Marko i Luna su veče pre rođendana u dnevnoj sobi priredili iznenađenje koje bi oduševilo svaku devojčicu. Naduvali su balone, postavili poklone i maketu princeza Elze i Ane.

„Dobro veče, ćao drugari. Ideja je da ovde pripremimo par poklončića i ona kada se probudi ujutru ona će da vidi to i da se oduševi. To je Luna videla tamo, Amerikanci kaže to rade, pa ajde malo da ih kopiramo. Mi smo tu napravili par poklončića da joj lepo počne dan, da se lepo provede sutra i da joj prosto ceo dan bude uživanje. Poklon je ujutru, ona poklone prosto obožava. Popodne je žurka sa drugarima“, objasnio je Marko na početku videa.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

I zaista, kada su ujutru usnimili reakciju devojčice, ona je bila i više nego oduševljena poklonima, a naročito joj su svidele Barbike koje su bile u okviru poklona, dok se čini da se njenoj mlađoj sestri Lani najviše svideo automobil za barbike.

„Ona hoće malo da se vozi u autu“, našalio se Marko.

Nakon toga Luna je Miju odvela u frizerski salon gde je dobila „pravu frizuru za princeze“. Popodne je došlo vreme za pravu žurku. Luna i Marko su za svoju mezimicu pripremili zabavu u jednoj vikendici, a decu su zabavljali animatori, od kojih je jedan bila obučena u lik Elze, a čini se da se Miji naročito dopalo „udaranje“ pinjate.

Ovoj proslavi su prisustvovali i Gagi i Nina Đogani koji takođe nisu krili sreću što su tu, a fanovi nisu mogli da sakriju oduševljenje što su, još jednom, Miljkovići podelili deo njihovog privatnog života.

„Klip je presladak kao i naša najdraža porodica Miljković. Sreća je gledati ovu decu kako se smeju i srećni i veseli slave rođendan naše princeze Mije. Luna i Marko su savršeni roditelji. Mia srećan ti rođendan da si uvek srećna i nasmejana. Volim vas divna porodico Miljković“, bio je samo jedan u mnoštvu komentara u kojima su fanovi podržali Miljkoviće, a fotografije sa ove proslave pogledajte u galeriji ispod.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz