Pretraži

Poseban dan u domu Katarine Grujić i Marka Gobeljića: Pevačica se odmah oglasila i javno čestitala suprugu

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Poznata pevčica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić juče su obeležili poseban dan, a pevačica je putem Instagrama uputila suprugu emotivnu čestitku.

Katarina Grujić i Marko Gobeljić uživaju u svojoj ljubavi još od 2020. godine, a svoju vezu su ozvaničili 2022. godine, kada su rekli sudbonosno „da“, a kao kruna njihove ljubavi došla je njihova ćerka.

Njihova ljubav predstvalja inspirciju mnogima, a prepreku njihovm odnosu ne predstavlja ni fizička udaljenost. Naime, oni su za svoje porodično gnezdo izabrali jedan stan u prestižnom beogradskom naselju, međutim u avgustu prošle godine Marko se zbog fudbalskog angažmana preselio u Grčku, dok su Kaća i njihova ćerkica ostale u Srbiji.

Uprkos fizičkoj udaljenosti njihova ljubav ne jenjava, a sada je ovaj par obeležio poseban datum. Naime, pre tačno dve godine Katarina i Marko su izgovorili sudbonosno „da“, a sada se pevačica putem svog Instagram profila prisetila tog momenta.

Na fotografijama koje je Katarina podelila na svom profilu se vidi trenutak sa ceremonije venčanja u Hramu Svetog Save, gde se ovaj par venčao. Tom prilikom pevačica je sve ostavila bez daha u venčanici dizajnera Valdrina Sahitija, vrednoj vrtoglavih 20 000 evra.

Ona je u opisu fotografije na kojoj blista sa Gobeljićem napisla kratku poruku upućenu upravo njemu:

„Srećna nam godišnjica braka ljubavi“.

Podsetimo se, Katarina je nedavno govorila o svom odnosu sa suprugom, pa je tom prilikom otkrila kako je to biti žena fudbalera.

Photo: A.H./ATAImages

„Jako mi znači kada dobijem komplimente, uvek mi treba minimum dva sata da se spremim. Marko mi samo kaže : „Bukvalno kada obuvaš cipele kaži mi da se spremim“. Meni nije teško kao ženi fudbalera, navikla sam na taj život u koferu, a njega moraš da pitaš koliko je teško biti muž pevačice“, rekla je ona, pa otkrila da se nakon devet meseci Marko vratio u Srbiju.

„Da nedostaje više i da jako fali to da, svakako. Marko se vratio iz Atine, trenutno je u Beogradu, narednih mesec dana smo zajedno to me jako raduje. Sada je sve drugačije, devet meseci smo živeli bez njega i sada je opet tu. Sada nema više mojih tužnih faca, srce mi je puno. Preko nedelje smo zajedno 24 časa. Ne zna se koga ćerkica više voli, jako je vezana za oboje. Ja sam strožija svakako, mislim da će tako i ostati“, bila je iskrena pevačica za „Blic“.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz