Pretraži

PORODILA SE RIJANA? Bolničarka otkrila sve detalje, a zbog jednog postupka osudila pevačicu

Showbiz
0
Photo: Instagram/badgalriri

Post je odmah pokrenuo lavinu komentara i sumnji uprkos tome što se ni Rijana ni njen partner, reper ASAP Roki, nisu oglašavali na ovu temu.



Naime, na Tviteru je jedna osoba, žena koja se predstavlja kao bolničarka, napisala da se pevačica porodila u bolnici u kojoj ona radi, te da je tražila da se čitav sprat ove ustanove isprazni kako bi bila sama.

Ista žena, koja je navodno zaposlena upravo u bolnici u kojoj se nalazi Rijana, u komentarima ispod svoje objave napisala je i da je lepotica sa Barbadosa rodila dečaka.

– Zapravo mi se gadi što je Rijana zauzela ceo sprat bolnice samo za njen porođaj. Zar bogati ljudi ne shvataju da postoje i druge žene koje pokušavaju da se porođaju u isto vreme? Zamislite da vam kažu „nedostaje kreveta“ jer je poznata ličnost zauzela ceo sprat – napisala je nepoznata žena.

Ipak, bilo je i onih koji su stali na pevačicinu stranu i pisali da, ako je ovo zaista tačno, radnica koja je objavila vest "narušava Rijaninu privatnost".

Korisnici ni u jednom momentu nisu posumnjali u ove navode, jer je pevačicin termin svakako ovih dana. Međutim, da li je ova vest zaista tačna, posebno jer se već mesecima spekuliše o tome da pevačica čeka devojčicu, ostaje da vidimo.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz