Pretraži

PORODILA SE MARIJANA MIĆIĆ: Najlepše vesti u domu glumice, porodica i prijatelji slavili do zore

Showbiz
0
Marijana Mićić
Foto: Instagram printscreen/micicmarijana

Glumica i voditeljka Marijana Mićić porodila se i na svet je donela još jednu devojčicu.

Marijanin izabranik Miloš Marjanović dolazak još jedne naslednice proslavio je u krugu porodice i prijatelja.

Inače, Marijana i Miloš su u decembru 2021. godine dobili su prvu ćerku. Poznato je da glumica do petog meseca prve trudnoće nije želela javno da otkriva da čeka bebu, pa su za to znali samo njeni najbliži, piše Grand.

Radila sam trudna do petog meseca, snimala sam serije, a nikome nisam dugo htela da kažem da sam trudna, niko nije znao. Ugojila sam se 17 kilograma u trudnoći. Sada imam dve kile viška u odnosu na pre trudnoće, vrlo brzo sam sve to skinula, sama od sebe. Imala sam noću znojenja, probudim se – voda. I kilogrami su valjda samo odlazili. Ne znam od čega se to dešavalo. Patronažna sestra mi je rekla da je to od dojenja. Ja sam bukvalno za dve nedelje smršala 14 kilograma, u prve dve nedelje posle porođaja.I patronažna sestra koja je dolazila svaki dan mi je posle desetog dana rekla ‘Ju, što ste smršali’. Ja sam se uplašila, rekoh ‘Zašto, šta mi je? – ispričala je Mićićeva.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MarijAna Mićić (@micicmarijana)

Inače, Marijana i njen partner su nedavno proslavili osam godina veze, a lepa glumica je nedavno u emisiji „Praktična žena“ istakla da je dolaskom naslednice na svet njen život postao mnogo lepši i bolji, dok se druge stvari nisu promenile.

-I dalje se prezivam Mićić. Nisam se udala, ali kažem da sam kao udata, samo nemam papir da to i dokažem. Mi smo zajedno skoro deset godina, godinama živimo zakedno i kao da smo u braku- rekla je Marijana i otkrila zbog čega još uvek neće da se uda.

-Glupo mi je da promenim prezime zato što mi je glupo da budem Marijana Marijanović (smeh). Miloš se preziva Marijanović -sa osmehom je rekla glumica u emisiji „Praktična žena“.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz