Pretraži

PORODIČNA DRAMA: Severina prvedena u policiju zbog fizičkog obračuna sa sestrom!

Showbiz
0
Photo: Instagram/severina

Hapšenje je usledilo, kako saznaje Jutarnji list, nakon što su od splitskih kolega dobili zahtev za njeno privođenje za potrebe kriminalističkog istraživanja.



Razlog zbog kog je Severina privedena je porodična drama u domu pevačicine majke. Slučaj je policiji prijavila njena sestra Marijana, jer se Severina navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom.

Njih dve su se navodno žestoko rvale i šamarale, i to doslovno po celom stanu. Pevačica je na kraju otišla na svoju stranu, a njena sestra u bolnicu odakle se, nakon ukazane lekarske pomoći zbog lakših povreda, obratila za pomoć policiji.

Iako je Marijana pri prijavi rekla da se sestr okomila na nju, poznata pevačica tvrdila da je ona ta koja je napadnuta, a njena majka Ana stala je na Severininu stranu, rekavši da se Marijana bacakala po stanu.

Severinin PR o incidentu je rekao da je Marijana pevačici pokidala ogrlice s vrata i razbila telefon. 

Nekoliko sati nakon ispitivanja u policijskoj stanici, Vučkovićeva je puštena na slobodu, a pre toga je dala izjavu policiji u pogledu kaznene prijave koju je protiv nje podignula njena sestra. I Severina će podneti kaznenu prijavu protiv sestre.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz