Pretraži

Porodica nastradalog dečaka odbila ponudu Travisa Skota da plati sahranu

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Tragedija se dogodila 5. novembra na Trevisovom koncertu, na muzičkom festivalu u Hjustonu, gde je u stampedu koji je nastao poginulo deset osoba, na stotine ljudi je povređeno, a u bolnicu je prevezeno njih 11.

Najmlađa žrtva je devetogodišnji dečak Ezra, koji je tokom Skotovog nastupa bio na ramenima svog oca, a usled nastalog stampeda je pao i pretrpeo oštećenje organa.

Njegov otac se onesvestio, a sina je kasnije pronašao u obližnjoj bolnici. Dečak je bio u indukovanoj komi na održavanju života, ali je podlegao povredama 14. novembra.



Odgovarajući na Skotovo pismo u kome se izražava kajanje zbog Ezrine smrti i iznosi ponuda koja bi pokrila troškove sahrane dečaka, advokat porodice nastradalog dečaka je napisao:

– Ponuda vašeg klijenta je odbijena. Nema sumnje da Skot oseća kajanje. Ali, on mora da se suoči s aposledicama i nadamo se da će snositi deo odgovornosti za ovu tragediju.

Prethodno je Trevisov advokat uputio molbu porodici Blount, u kojoj je podsetio i da je Travis razoren tragedijom koja se dogodila na festivalu.



  • On tuguje za porodicama čiji su najmiliji umrli ili povređeni. Travis je posvećen tome da pomogne porodicama koje su patile i započeoje  dug proces izlečenja u zajednici u Hjustonu. U tom cilju, Travis bi želeo da plati troškove sahrane za sina gospodina Blounta.

Advokat je tvrdio da prihvatanje ponude njegovog klijenta neće imati nikakvog uticaja na tužbu koju je Ezrin otac, Treston Blount, podneo protiv Skota i drugih.

Međutim, u svom srceparajućem odgovoru, porodica Blount je rekla da je gubitak Ezre bio kao"slavina nezamislivog bola koja se ne može isključiti", te da ne prihvataju pevačev predlog.

Podsećamo, Trevis Skot je dobio nekoliko tužbi, a samo dečakov otac podneo je jednu vrednu 20 miliona dolara.  Uz to, advokat koji zastupa više od 200 navodnih žrtava podneo je tužbu od dve milijarde dolara protiv repera i drugih izvođača.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz