Pretraži

Porodica Kim Kardašijan prihvatila Pita Dejvidsona

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Gossip Bae

Komičar je osvojio srca članova klana Keeping Up With the Kardashians pored Kim Kardašijan sa kojom se zabavlja od novembra.

Izvor je istakao da se "Pit zbližava sa starletinom porodicom i oni ga zaista vole".

Iako je prošlo samo nekoliko meseci otkako su osnivač SKIMS-a i Pit izašli u javnost kao par, izvor kaže da porodica Kardašijan „voli ovu novu vezu i način na koji se on ponaša prema njoj“.

Izvor je dodao: "Oni samo žele da Kim bude srećna, a on ju je veoma usrećio."

Njena veza sa glumcem usledila je skoro godinu dana nakon što je podnela zahtev za razvod od Kanjea sa kojim ima ćerke Nort (8) i Čikago (4) i sinove Sjenta (6) i Psalma (2).



Iako je Kanje otvoreno želeo pomirenje sa svojom bivšom ženom, uključujući i molbu da mu se „odmah vrati“ tokom koncerta, njen advokat je ranije naveo u sudskim dokumentima da „nema mogućnosti spasavanja braka“.

Ipak, to ga nije sprečilo da pokuša da popravi stvari sa Kim. U postu na Instagramu objavljenom 15. februara, 44-godišnji reper je pokazao kajanje zbog svojih nedavnih izjava o Kim i Pitu, napisavši: „Radim na svojoj komunikaciji“.

Takođe je izbrisao prethodne postove o paru, koji su uključivali privatne poruke njegove bivše i njenog novog dečka, iako E!news nije potvrdio autentičnost snimaka ekrana.

  • Znam da je deljenje snimaka ekrana bilo uznemirujuće i ispalo je kao uznemiravanje Kim. Preuzimam odgovornost – poručio je Kanje.

Što se tiče Kim Izvor kaže za E!news da rijaliti zvezda "želi da se uveri da niko neće biti u opasnosti".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz