Pretraži

PORODICA, DEDA MRAZ I POKLONI: Anabela otkrila kakvu novogodišnju žurku priprema

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/anabelci

Kako je istakla, ona proslavu organizuje sa puno ljubavi i raduje se druženju sa porodicom.– Ja sam svojoj deci Deda Mraz, ja u tome uživam. Imam tradicionalnu novogodišnju žurku, koju pravim od Luninog detinjstva, od njene 4 godine, ako ne i ranije. Ona se toga seća – započinje Anabela.

Pevačica ističe da Deda Mraz na vreme pokupi poklone, a deca ni ne slute šta ih čeka.

  • Ja iznajmim Deda Mraza, on dođe kostimiran, nosi vreću, zvoni, ima pomoćnika. On pre toga uzme od mene sve poklone, naravno, deca to ne znaju. Uvek je tu zakuska, piće, torte u obliku nekih novogodišnjih ukrasa. Deda Mraz podeli poklone, peva se, obavezno se pevaju dečije pesmice, Deda Mraz obično nešto i svira. To je već tradicija – dodaje pevačica.

– Samo jednu godinu smo to preskočili, kad smo bili u koroni. To je zaista jedna lepa, ozbiljna tradicija i sva deca joj se raduju, to je doživela i Luna, i Nina i Blankica, evo sad i Mia, moja sestra, koja se vratila iz inostranstva, živi ovde sa tri ćerke, još nas više ima. Ta naša žurka je obično oko Nove godine, i sada će biti, jako se radujemo tome – ističe Anabela za "Pink.rs".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz