Pretraži

POP ZVEZDA ZAVRŠILA U BOLNICI: Lijam Pejn hitno hospitalizovan u velikim bolovima

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/Liam Payne Official

Pevač se osećao loše dok je bio na odmoru sa svojom devojkom Kejt Kasidi na jezeru Komo u Italiji.Kako se navodi, Lijam i Kejt su proslavljali prvu godišnjicu veze, kada se njemu naglo slošilo u njihovoj kući pored jezera. On je odmah odvezen u Hitnu, a potom primljen u bolnicu, gde će morati da ostane nekoliko dana.

Samo pre nekoliko nedelja Lijam se požalio fanovima na jednom od svojih koncerata da je imao ozbiljnu infekciju bubrega, zbog čega je morao da otkaže ostatak njegove prve solo turneje.

  • Lijam je loše, ali se nalazi na najboljem mestu gde trenutno može biti i doktori rade predano na tome da dođu do rešenja ovog problema – kaže izvor i dodaje:

Njemu je krivo što mu je odmor sa Kejt upropašćen, ali je zahvalan što je ona bila sa njim da mu pomogne. Doktori su mu rekli da ne očekuje da će izaći iz bolnice barem nekoliko dana. Žele da urade sve moguće testove jer sumnjaju da već dugo postoji problem, koji je vremenom samo postojao gori.

Lijam je, inače, ranije ove godine otkrio da je trezan već šest meseci, te da je, dok je bio u bendu, dosta konzumirao alkohol. On je proveo 100 dana u jednoj ustanovi za rehabilitaciju u Luizijani.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz